Τα Jeep 4xe πρωταγωνιστούν στο «Jurassic World Dominion»

Jeep και Universal Pictures συνεργάζονται εκ νέου με αφορμή τη νέα ταινία «Jurassic World Dominion», για το επικό φινάλε της τριλογίας.

Ανήμερα της Εθνικής Ημέρας Δεινοσαύρων στις Η.Π.Α. (1η Ιουνίου), η Jeep και η Universal Pictures αποφάσισαν να λανσάρουν το «Jurassic World Dominion». Η νέα ταινία θα είναι η τελευταία της επικής τριλογίας που είναι αφιερωμένη στην Ιουράσια Περίοδο.

Να σημειωθεί ότι, η επίσημη προβολή της ταινίας θα ξεκινήσει στις 10 Ιουνίου, ωστόσο ειδικά για τα μέλη του Jeep Wave στις Η.Π.Α. θα πραγματοποιηθούν προβολές σε ανοικτούς χώρους στις 8 και 9 Ιουνίου.

Το Jeep Grand Cherokee 4xe έφτασε στην Ευρώπη!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Stellantis, Olivier Francois, αναφέρει:

«Σχεδόν πριν 30 χρόνια, το κοινό είδε τον Dr. Ian Malcom να δραπετεύει από τους δεινοσαύρους του πρώτου “Jurassic Park” με ένα Jeep Wrangler του 1992. Από τότε ανανεώσαμε τη συνεργασία μας με την Universal Pictures και τώρα την ενισχύουμε περαιτέρω με αφορμή και τα νέα Plug-in Hybrid μοντέλα, Jeep Wrangler 4xe και Grand Cherokee 4xe».

H ολοκλήρωση της τριλογίας με την ταινία «Jurassic World Dominion» μεταφέρει το κοινό σε έναν κόσμο όπου οι δεινόσαυροι κυριαρχούν ξανά στον πλανήτη. Προφανώς, ο ανταγωνισμός τους με το ανθρώπινο είδος, καθορίζει την ευαίσθητη ισορροπία μεταξύ τους.

Jeep: Η νέα εμφάνιση της Juventus «ηλεκτρίζει» τα πλήθη!

Επιπλέον, η παραγωγή της ταινίας από τις Universal Pictures και Amblin Entertainment, κόστισε περισσότερα από 165 εκατομμύρια δολάρια. Η συνολική της διάρκεια είναι 2 ώρες και 26 λεπτά και είναι η μεγαλύτερη της τριλογίας.

Κατά τη διάρκεια του «Jurassic World Dominion» μπορούμε να θαυμάσουμε τα νέα Jeep Wrangler και Gladiator, καθώς και ένα κλασσικό Grand Wagoneer.

Επιπλέον, ο CEO της Jeep, Christian Meunier, σημειώνει:

«Η εξέλιξη της μάρκας Jeep ήταν σημαντική στις τρεις δεκαετίες που μεσολάβησαν από την εμφάνιση του Wrangler στην πρώτη ταινία της σειράς, το Jurassic Park. Μπήκαμε σε νέες κατηγορίες των SUV και αυξήσαμε σημαντικά το παγκόσμιο αποτύπωμα μας σε επίπεδο παραγωγής.

Επίσης προχωρήσαμε στον εξηλεκτρισμό της μάρκας με το καινοτόμο Plug-in Hybrid σύστημα 4xe. Το οποίο εφοδιάζει τα Renegade, Compass, Wrangler, καθώς και το νέο Grand Cherokee. Με το 4xe, η Jeep, εξελίσσει το πιο ικανό και παράλληλα φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα 4×4 στον κόσμο. Καλύπτοντας προφανώς τις ανάγκες του κοινού σε παγκόσμιο επίπεδο».

Το Jeep Wrangler Magneto 2.0 σχεδόν… παρουσιάζεται!

Τέλος, με αφορμή την παρουσίαση της νέας ταινίας, δημιούργησαν και ένα σποτ διάρκειας 60 δευτερολέπτων. Πρωταγωνιστές είναι το Jeep Wrangler 4xe και ένα μωρό Καρνόταυρος (Carnotaurus) που εκπλήσσουν με την παρουσία τους σε εκτός δρόμου διαδρομές, αλλά και στην πόλη.

Για του λόγου το αληθές:

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!