Τα vivo Smartphones στην Ελλάδα από τις 23 Μαΐου

Τα vivo Smartphones κυκλοφορούν στη χώρα μας από τις 23 Μάϊου και αναμένεται να ικανοποιήσουν μία ευρεία γκάμα καταναλωτών.

Η vivo παραμένει πιστή στη δέσμευση της και θα κυκλοφορήσει τα «έξυπνα» κινητά της τηλέφωνα στην Ελλάδα στις 23 Μαΐου. Η εταιρεία, λοιπόν, έχοντας επίγνωση των απαιτήσεων και των προτιμήσεων του ελληνικού κοινού διαθέτει smartphones μεσαίας και high-end κατηγορίας.

Οι Έλληνες καταναλωτές, μάλιστα, μπορούν να βρουν τα vivo Smartphones στο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων λιανεμπορίου, καθώς και των Operators.

Τα νivo Smartphones έρχονται στην Ελλάδα!

Το vivo V23 5G

Το vivo V23 5G ανήκει στη σειρά V και ξεχωρίζει για τη σχεδίαση του. Μέσω της κάμερας του επιτρέπει στους κατόχους του την απόλαυση selfie φωτογραφιών με μοναδική ανάλυση. Επιπλέον, η λεπτή συσκευή αλλάζει χρώμα χρησιμοποιώντας το φως UV.

Ακόμη, διαθέτει επεξεργαστή MediaTek Dimensity 920, ρύθμιση 12 GB RAM + 256 GB ROM και οθόνη ρυθμού ανανέωσης 90 Hz. Τέλος, η τιμή του φτάνει τα 549,90 ευρώ για την έκδοση 256 GB.

Η Google χαρίζει e-Scooters στους υπαλλήλους της

Τα vivo smartphones κυκλοφορούν στις 23 Μαΐου

Η σειρά Y

Η σειρά Y της vivo αφορά μια ευρεία γκάμα καταναλωτών. Θα ικανοποιήσει, δηλαδή, όσους ψάχνουν το πρώτο τους smartphone, αλλά και όσους αναζητούν μια συνολικά ισορροπημένη συσκευή. Ωστόσο, όλες οι συσκευές της συγκεκριμένης κατηγορίας στοχεύουν στη δημιουργία της τέλειας φωτογραφίας. Βάζουν, δηλαδή, την κάμερα στην πρώτη θέση.

Το vivo Y76 5G κυκλοφορεί στα χρώματα Midnight Space και Cosmic Aurora. Επιπλέον, η έκδοση 128GB κοστίζει 329,90 ευρώ.

Ακόμη, το vivo Y33S είναι διαθέσιμο στα χρώματα Mirror Black και Mid-day Dream και κοστίζει 249,90 ευρώ.

Τέλος, το vivo Y01 σε μπλε και μαύρο χρώμα είναι ιδιαίτερα προσιτό στα 139,90 ευρώ.

Volvo: Μοιράζει Apple Watch στους μηχανικούς της!

Ο Διευθυντής Marketing και Omnichannel στη νivo Ελλάδας, Βασίλης Κατσαφάδος, δήλωσε τα εξής:

«Ανυπομονούμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού κοινού καθώς συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε με γνώμονα τη φιλοσοφία Ben Fen. Κάνουμε, δηλαδή, τα σωστά πράγματα με το σωστό τρόπο».

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!