Τα vivo Smartphones έρχονται στην Ελλάδα!

Η vivo και τα νέα κινητά της τηλέφωνα έφτασαν στην ελληνική αγορά και οι λάτρεις της τεχνολογίας αναμένεται να ενθουσιαστούν.

Ακούστε το άρθρο

Η vivo Smartphones μετά την είσοδο της σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, φτάνει και στην Ελλάδα. Η εταιρεία, μάλιστα, πιστή στην επιχειρηματική της στρατηγική «πιο τοπική, πιο παγκόσμια» ίδρυσε τα ευρωπαϊκά της γραφεία το Νοέμβριο του 2019 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Το λανσάρισμα, των προϊόντων και των κινητών συσκευών της vivo θα ξεκινήσει στην Ελλάδα το Μάϊο του 2022. Θα κυκλοφορήσει, δηλαδή, στην αγορά smartphones στη μεσαία και high-end κατηγορία.

Η Google χαρίζει e-Scooters στους υπαλλήλους της

Τα vivo Smartphones

Τα κινητά τηλέφωνα της vivo χαρακτηρίζουν η τεχνολογική καινοτομία, η σχεδίαση ανώτερης αισθητικής, οι κορυφαίες δυνατότητες και οι κάμερες υψηλής ακρίβειας. Τα εν λόγω χαρακτηριστικά, μάλιστα, συνοδεύουν οι ελκυστικές για τους καταναλωτές τιμές.

Επιπλέον, η κινέζικη εταιρεία λάνσαρε το πρώτο smartphone με ενσωματωμένο chipset ήχου hi-fi (X1). Ακόμη, κυκλοφόρησε το πιο λεπτό smartphone στον κόσμο (X5 Max). Επιπρόσθετα, το X20Plus UD αποτελεί το πρώτο «έξυπνο τηλέφωνο» με τεχνολογία σάρωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Τέλος, η εταιρεία τεχνολογίας κυκλοφόρησε το πρώτο smartphone χωρίς πλαίσιο με αναδυόμενη selfie κάμερα (NEX).

Τα vivo Smartphones έρχονται στην Ελλάδα!

Ο Λυκούργος Σαμαρτζής, Εμπορικός Διευθυντής του ελληνικού γραφείου, δήλωσε:

«Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι με την άφιξη της vivo στην Ελλάδα. Οι κινητές συσκευές της εταιρείας μπορούν να καλύψουν τις τεχνολογικές απαιτήσεις και του ελληνικού κοινού. Προσκαλούμε, λοιπόν, τους λάτρεις της καινοτομίας και της αισθητικής, να ανακαλύψουν την εμπειρία των smartphones της εταιρείας. Μιας εταιρείας με καινοτόμες λύσεις από τον κορυφαίο κατασκευαστή smartphone της Κίνας με εξαιρετικές παγκόσμιες διακρίσεις».

Το Google Maps ανακοίνωσε 2 σημαντικές αλλαγές!

Η πορεία της vivo

Τα κεντρικά γραφεία της vivo μπορεί να βρει κανείς στο Πεκίνο, αν και έχει δημιουργήσει 5 κόμβους παραγωγής σε όλη την Κίνα, τη νότια και νοτιοανατολική Ασία. Το πρώτο, μάλιστα, βήμα προς τις διεθνείς αγορές το έκανε το 2014.

Η κινέζικη φίρμα εστιάζει κυρίως στην ανάπτυξη τεχνολογικών καταναλωτικών προϊόντων αιχμής. Τέτοιου είδους προϊόντα αποτελούν το 5G, η Τεχνητή Νοημοσύνη, ο βιομηχανικός σχεδιασμός, η φωτογραφία αλλά και κάποιες ανερχόμενες τεχνολογίες.

Volvo: Μοιράζει Apple Watch στους μηχανικούς της!

Τέλος, σε κάθε νέα χώρα η vivo εφαρμόζει μια στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης με γνώμονα την επικοινωνία του ανθρώπου και του ψηφιακού κόσμου. Επιλέγει, δηλαδή τα ικανότερα στελέχη και τα μεγαλύτερα ταλέντα για κάθε επιχειρησιακή θέση.

 

abb_img