Η Google χαρίζει e-Scooters στους υπαλλήλους της

Η Google τρελάθηκε και μοιράζει ηλεκτρικά scooter στους εργαζόμενους, καθώς επιστρέφουν στο γραφείο μετά από δύο χρόνια τηλεργασίας.

Ακούστε το άρθρο

Η Google έχει μεριμνήσει για την επιστροφή των υπαλλήλων της στο γραφείο, μετά από δύο χρόνια τηλεργασίας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Μία εταιρεία τέτοιου βεληνεκούς, αναμενόμενα θα έβρισκε λύση και για αυτό το πρόβλημα.

Έτσι, σεβόμενη τις όποιες φοβίες των υπαλλήλων κατά την επιστροφή τους στα γραφεία της εταιρείας, ανέλαβε να διευκολύνει τη μεταβίβαση τους.

Το Google Maps ανακοίνωσε 2 σημαντικές αλλαγές!

Σε συνεργασία με την Unagi

Πώς; Προσφέροντας στον καθένα το Unagi Model One, ένα ηλεκτρικό scooter. Σε συνεργασία με την εταιρεία Unagi που κατασκευάζει e-Scooter και στο πλαίσιο του προγράμματος «Ride Scoot».

Μέσω αυτού δίνει τη δυνατότητα στους υπαλλήλους της να λάβουν αποζημίωση για το πλήρες κόστος μιας μηνιαίας συνδρομής του. Το κόστος του είναι στα 990 δολάρια. Επιπλέον, το e-Scooter διαθέτει διπλό κινητήρα με τελική ταχύτητα έως και 32 χλμ./ώρα και αυτονομία περίπου 25 χιλιόμετρα.

Θα δουλεύατε στην Tesla;

Καλύπτει το κόστος η Google

Η Unagi επιπλέον σχεδιάζει να δημιουργήσει περίπτερα σε διάφορα γραφεία της Google. Ο λόγος είναι η εγγραφή για μηνιαία συνδρομή για το e-Scooter με έκπτωση 44,10 δολάρια το μήνα. Συν, το τέλος εγγραφής που είναι 50 δολάρια.

Ωστόσο, το σύνολο όλων των χρημάτων θα το επιστρέψει η Google. Οι δύο εταιρείες θα φιλοξενήσουν ημέρες επίδειξης για τους υπαλλήλους που θα δοκιμάσουν το Model One σε διάφορες τοποθεσίες γραφείων. Οι εργαζόμενοι πρέπει επίσης να το χρησιμοποιούν για τουλάχιστον εννέα μετακινήσεις ανά μήνα. Έτσι ώστε, να λάβουν πλήρη αποζημίωση για τη μηνιαία συνδρομή τους.

Το SEAT MÓ 125 δοκιμάζεται σε άμμο και χιόνι!

Ακολουθώντας το παράδειγμα της Google

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Unagi, Hyman, δήλωσε ότι έχει έρθει σε επαφή και με άλλες μεγάλες εταιρείες. Διαθέτοντας τα e-Scooter είτε ως αποζημίωση, είτε με έκπτωση. Τέλος, συνεργάζεται επίσης με μια σειρά από ξενοδοχεία και κατοικίες για χρησιμοποιούν τα σκούτερ της Unagi, οι πελάτες τους.

abb_img