Test Ride Horwin EK3: Value for money

Δοκιμάζουμε το Horwin EK3 και είμαστε εντυπωσιασμένοι από την άνεση, την πρακτικότητα, αλλά και τις επιδόσεις του.

Ακούστε το άρθρο

Το Horwin EK3 ξεχωρίζει ως μια καινοτόμος λύση για την αστική μετακίνηση. Άλλωστε η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας και οι αυξανόμενες περιβαλλοντικές ανησυχίες οδηγούν σε μια νέα εποχή ηλεκτρικών οχημάτων. Και το Horwin EK3 είναι εδώ για να μας διευκολύνει στην καθημερινότητά μας.

Test Ride || Horwin SK1: Πολυεργαλείο (Video)

Διακριτικά εντυπωσιακό!

Test Ride Horwin EK3: Value for money

Από τη στιγμή που παραλάβαμε το Horwin EK3 από τις εγκαταστάσεις του ομίλου Σαρακάκη στη Λεωφόρο Αθηνών, εντυπωσιαστήκαμε από το παρουσιαστικό του. Διαθέτει μια κομψή και καλοσχεδιασμένη εμφάνιση που συνδυάζει μοντέρνα αισθητική με πρακτικότητα. Επιπλέον το συμπαγές μέγεθός του το καθιστά ιδανικό για την αστική κυκλοφορία. Επιπλέον οι καθαρές γραμμές και η ποιοτική κατασκευή του εντυπωσιάζουν από την πρώτη ματιά. Τα υλικά σε πείθουν για την ανθεκτικότητα τους, ενώ και η εργονομία είναι σε υψηλό επίπεδο. Κάτι που το αντιλαμβάνεται ο οδηγός από τα πρώτα μέτρα που θα διανύσει με το Horwin EK3.

Πέντε ηλεκτρικά scooter που απογειώνουν την μικροκινητικότητα

Εντυπωσιάζει η τεχνολογία και η πρακτικότητά του

Test Ride Horwin EK3: Value for money

Το πλέον εντυπωσιακό του ΕΚ3 είναι το σύστημα ενεργοποίησης του μέσω δακτυλικού αποτυπώματος. Απλά, σέρνεις το δάχτυλο σου προς τα δεξιά, στον ειδικό αισθητήρα κάτω από την οθόνη ενδείξεων. Έτσι «ξυπνάει» το ηλεκτρικό σκούτερ και να σαρώσεις αριστερά το απενεργοποιείς. Φυσικά και στις δυο περιπτώσεις ο πομποδέκτης για το Keyless σύστημα πρέπει να είναι στην τσέπη του οδηγού. Στα θετικά είναι επίσης και η ενσωμάτωση συναγερμού στον βασικό εξοπλισμό του μοντέλου. Επιπλέον το EK3 διαθέτει πρακτικές λύσεις αποθήκευσης, όπως έναν άνετο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με μια ματιά.

Αποδοτικός ηλεκτροκινητήρας

Test Ride Horwin EK3: Value for money

Το Horwin EK3 διαθέτει έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα με απόδοση 6,2 kW (8,3 ίπποι), και προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις. Μάλιστα η αυτονομία του EK3 φτάνει τα 83 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση και επιτρέπει στον οδηγό να πραγματοποιεί τις καθημερινές του διαδρομές χωρίς το άγχος της αυτονομίας. Την αποθήκευση της ηλεκτρικής ενέργειας, αναλαμβάνει μια θηριώδης μπαταρία χωρητικότητας 36 Ah. Αυτή είναι αφαιρούμενη και φορτίζει μέσω του ειδικού τροφοδοτικού, σε απλή οικιακή πρίζα εντός 5 ωρών. Εναλλακτικά, ο φορτιστής μπορεί να συνδεθεί και στην ειδική υποδοχή πάνω στο ίδιο το EK3. Στο δεξιό γκριπ, υπάρχει ο διακόπτης που επεμβαίνει στην ροπή και στην τελική ταχύτητα του Horwin EK3. Μάλιστα υπάρχουν τρεις επιλογές (από 1 μέχρι 3), και ανάλογα τη θέση η ταχύτητα αγγίζει τα 45, 75 και 95 χλμ./ώρα αντίστοιχα.

Test Ride || Ray 7.7: Απλά συναρπαστικό!

Άνεση και ευκολία σε κάθε διαδρομή

Test Ride Horwin EK3: Value for money

Το Horwin EK3 προσφέρει άνεση χάρη στην ευρύχωρη και καλά επενδεδυμένη σέλα του. Ο οδηγός είναι άνετος ακόμη και αν πρέπει να διανύσει μεγάλες διαδρομές. Οι αναρτήσεις απορροφούν αποτελεσματικά τις ανωμαλίες του οδοστρώματος, στοιχείο που εξασφαλίζει μια ομαλή και ευχάριστη εμπειρία οδήγησης. Η ασφάλεια στο Horwin EK3 είναι προτεραιότητα. Επιπλέον το ηλεκτρικό σκούτερ διαθέτει προηγμένα συστήματα φρένων με δίσκους εμπρός και πίσω, προσφέροντας εξαιρετική απόδοση και σταθερότητα κατά το φρενάρισμα. Μάλιστα τα LED φώτα του εξασφαλίζουν εξαιρετική ορατότητα τόσο για τον οδηγό όσο και για τους άλλους χρήστες του δρόμου.

Αξίζει να μπει στη λίστα αγορών σας

Μετά από αρκετά χιλιόμετρα που καλύψαμε, το Horwin EK3 είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα αξιόπιστο, άνετο και φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μετακίνησης. Επιπλέον, οι επιδόσεις του, η άνεση, αλλά και η ασφάλεια που παρέχει καθιστούν το Horwin EK3 μια ιδανική λύση για την καθημερινή αστική μετακίνηση.

abb_img