Θα δουλεύατε στην Tesla;

Η Tesla σχεδιάζει την πρόσληψη νέων συνεργατών στην Ελλάδα και ανακοίνωσε το άνοιγμα 2 θέσεων με έδρα τα γραφεία της στην Αγία Παρασκευή.

Η Tesla θα προχωρήσει στην πρόσληψη δύο νέων συνεργατών για τα γραφεία της στην Ελλάδα. Τα γραφεία, μάλιστα, της ελληνικής αντιπροσωπείας της αμερικάνικης φίρμας, είναι στην Αγία Παρασκευή. Επιπλέον, οι νέες θέσεις εργασίας αφορούν την αναζήτηση ενός υπαλλήλου πλήρους απασχόλησης και ενός ατόμου για πρακτική άσκηση.

Το ρομπότ του Έλον Μάσκ θα το δούμε εντός του 2023

Η εργασία στην Tesla ξεχνά την εταιρική ιεραρχία και τις γραφειοκρατικές συμβάσεις και επιδοκιμάζει την ανοιχτή επικοινωνία και ένα συνεργατικό περιβάλλον εργασίας. Επιπλέον, προάγει μια κουλτούρα δίχως αποκλεισμούς. Το ταλέντο, η ενέργεια και η δυνατότητα επίλυσης δύσκολων προβλημάτων, επομένως, οδηγούν σε μία θέση στην αμερικανική φίρμα.

Δικαστικά μπλεξίματα λόγω Autopilot

Οι θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

Οι θέσεις εργασίας, για τις οποίες έχει δημιουργήσει άνοιγμα η Tesla, είναι οι εξής:

  • Mechanical Design Engineer (m/f/d) – Prototyping and design for manufacturing
  • Software Engineer Internship – Motor Modeling & Technology Development

Μπορείτε να κάνετε αίτηση ΕΔΩ. 

Θα δουλεύατε στην Tesla;

Ποιοι είναι κατάλληλοι για την Tesla

Σχετικά με την εργασία στην Tesla, η ίδια εταιρεία αναφέρει:

«Δεν έχει σημασία ο τόπος καταγωγής σας, το σχολείο στο οποίο φοιτήσατε ή ο κλάδος στον οποίο δράτε. Εάν έχετε, δηλαδή, κάνει στο παρελθόν εξαιρετική δουλειά, ελάτε μαζί μας για να σχεδιάσουμε ξανά το μέλλον της βιώσιμης ενέργειας και βιομηχανικής παραγωγής».

Απέλυσε υπάλληλο λόγω… βίντεο στο YouTube!

Επιπλέον σχετικά με την πρακτική άσκηση, οι αρμόδιοι αναφέρουν:

«Οι ασκούμενοι στην Tesla ασχολούνται με έργα και προβλήματα διαμόρφωσης. Βελτιώνουν συνεχώς τις συμβατικές γνώσεις τους και διευρύνουν τα όρια τους.

Αυτό είναι το Plan 3 του Έλον Μάσκ

Αναμένουμε, επομένως, από τους ασκούμενους να έχουν την ίδια άριστη αποδοτικότητα με τους υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης. Γι’ αυτό, άλλωστε, τους επαναπροσλαμβάνουμε συχνά».

 

abb_img
spot_img