Θα είναι Hyundai Ioniq 5 και θα μοιάζει με Lancia Delta Martini!

Στην Ελβετία, ένα Hyundai Ioniq 5 «ντύθηκε» στα χρώματα της Lancia Delta Martini και ψάχνει για αγοραστή άμεσα.

Ακούστε το άρθρο

Ο ιδιοκτήτης ενός Hyundai Ioniq 5, την είδε… κάπως, θέλοντας να τονίσει ακόμα περισσότερο τη ρετρό εμφάνιση του οχήματος του. Για αυτό το λόγο το «έντυσε» στα χρώματα της θρυλικής Lancia Delta Martini.

Του άλλαξε τα… φώτα και το πουλάει

Ο ιδιοκτήτης του κορεάτικου ηλεκτρικού θέλησε να τονίσει την ήδη υπάρχουσα ομοιότητα των δύο αυτοκινήτων, καθώς και αμφότερα τα χαρακτηρίζει η ρετρό σχεδίαση.

Η Hyundai ανανέωσε τη συνεργασία της με τη Healthy Seas

Το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο προς πώληση στην Ελβετία, στην τιμή των 62.700 ευρώ. Τέλος, τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει μέχρι στιγμής είναι περίπου 500. Γεγονός που φανερώνει ότι ο ιδιοκτήτης δεν το ευχαριστήθηκε ιδιαίτερα.

Εντυπωσιακό εξωτερικά, με λίγες αλλαγές εσωτερικά

Το εξωτερικό του, όπως το έχει διαμορφώσει ο ιδιοκτήτης δημιουργεί αναμφισβήτητα τον θαυμασμό. Ωστόσο, και το εσωτερικό του είναι επίσης ενδιαφέρον. Την καμπίνα του έχει «ντύσει» με μαύρο vegan δέρμα που διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από το λευκό vegan δέρμα του original μοντέλου.

Hyundai Ioniq 5: Με ενισχυμένη μπαταρία και αυτονομία

Πέρα από αυτές τις αλλαγές, έχει διατηρήσει όλα τα στοιχεία της καμπίνας του αυτοκινήτου όπως το επίπεδο δάπεδο, η συρόμενη κεντρική κονσόλα και το τιμόνι δύο ακτινών. Επιπλέον, ίδια παραμένουν και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η μεγάλη οθόνη του συστήματος infotainment.

Θα είναι Hyundai Ioniq 5 και θα μοιάζει με Lancia Delta Martini!

Δυνατή επίδοση το Hyundai Ioniq 5

To συγκεκριμένο ηλεκτρικό της κορεάτικης μάρκας είναι εξοπλισμένο με το πακέτο μπαταριών των 72,6 kWh και με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, που αποδίδουν συνδυαστικά 302 ίππους και 605 Nm ροπής.

Hyundai Ioniq 5: Αυτό είναι το παγκόσμιο αυτοκίνητο της χρονιάς!

Τέλος, διανύει την απόσταση 0-100 χλμ./ώρα σε 5,2 δευτερόλεπτα. Μία επίδοση που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την Lancia Delta Martini.

abb_img