Τι εστί Porsche Taycan δια στόματος… Alexandra Daddario!

Η Alexandra Daddario αναλαμβάνει να μας εξηγήσει τι σημαίνει ηλεκτρική Porsche Taycan, σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Πόση γοητεία μπορεί να χωρέσει σε ένα βίντεο, όπου η Alexandra Daddario μιλάει για την Porsche Taycan; Η απάντηση είναι… άπειρη! Η Taycan είναι η αμιγώς ηλεκτρική πρόταση της γερμανικής μάρκας και η πασίγνωστη ηθοποιός στέκεται δίπλα της και μιλάει για τα πλεονεκτήματά της.

Η Daddario χαρακτηρίζει την ηλεκτρική Taycan ως «ένα γιγαντιαίο άλμα» και όχι απλώς ως ένα μεγάλο βήμα. Μας θυμίζει επίσης ότι η πρώτη εξηλεκτρισμένη Porsche έκανε την εμφάνισή της 125 χρόνια πριν, όταν ο Ferdinand Porsche σχεδίασε την πρώτη υβριδική Lohner.

Διέσχισαν 14 χώρες σε 24 ώρες με Porsche Taycan!

Η Alexandra Daddario κλείνει το μάτι στην ηλεκτρική Porsche Taycan

Όπως λέει η Alexandra, «φορτίζει γρήγορα, πηγαίνει γρήγορα». Είναι ιδανική για κάθε ταξίδι και χωράνε όλοι σε αυτήν: παιδιά, αποσκευές, άτομα που συμπαθείς, ακόμα και άτομα που δεν συμπαθείς.

Με την αυτονομία της μπορείς να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου, αφού προσφέρει πολλά χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση. Διαθέτει επίσης, κίνηση στους πίσω τροχούς αλλά έχει και τετρακίνηση.

Porsche Taycan GTS Hockenheimring Edition: Νέα επετειακή έκδοση!

Οι χρωματικές της επιλογές είναι άπειρες. Ταιριάζουν με τα μάτια σου, με τα μάτια του σκύλου σου ακόμα και με τα μάτια της… Alexandra. Είναι ήσυχη και ταυτόχρονα δυνατή, ενώ παράλληλα διατηρεί αναλλοίωτο το χαρακτήρα της μάρκας.

H Porsche Taycan «κουβαλάει» όσα έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια η φίρμα από το δρόμο, από την πίστα από την οικογένεια. Όπως λέει και η Alexandra με λίγα λόγια «ίδια Porsche, διαφορετική… ενέργεια». Γιατί η Alexandra ξέρει!

Editorial