Το ανανεωμένο Volkswagen ID.3 πλησιάζει

Τα πρώτα σκίτσα της Volkswagen για το ανανεωμένο ID.3, αποκαλύπτουν τα χαρακτηριστικά της νέας γενιάς του ηλεκτρικού μοντέλου.

Η επιτυχία του Volkswagen ID.3 είναι αδιαμφισβήτητη. Το δημοφιλές αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της γερμανικής εταιρείας έχει σαρώσει στην αγορά. Μέχρι σήμερα, έχει σημειώσει περισσότερες από 500.000 πωλήσεις παγκοσμίως και συνεχίζει ακάθεκτο.

Η Volkswagen, όπως όλα δείχνουν, θα παρουσιάσει το νέο ID.3 το 2023. Πιο συγκεκριμένα, θα το παρουσιάσει την άνοιξη, θέλοντας να συνεχίσει τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου της αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της.

Μέλος του διοικητικού συμβουλίου, της εταιρείας, η Imelda Labbe, τονίζει:

«Το νέο ID.3 καταδεικνύει τη δέσμευσή μας για ποιότητα, σχεδιασμό και βιωσιμότητα. Ο σχεδιασμός έχει ωριμάσει και έχουμε αναβαθμίσει τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό».

Η Volkswagen γυρίζει την πλάτη στο Twitter!

Αλλαγές στη μάσκα και στα φωτιστικά σώματα

Πρόσφατα, σκίτσα της ανανεωμένης έκδοσης είδαν το φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας το πώς θα είναι το νέο ID.3. Ειδικότερα, δείχνουν τους νέους προφυλακτήρες με τους κάθετους αεραγωγούς, αλλά και την επανασχεδιασμένη μάσκα και τους ελαφρώς αλλαγμένους προβολείς. Επίσης, το καπό είναι νέο, ενώ στο πίσω μέρος τα LED φώτα είναι διαφορετικά.

Παράλληλα, το νέο ID.3 θα διαθέτει την τελευταία γενιά λογισμικού, η οποία βελτιώνει την απόδοση του συστήματος. Επιπλέον, είναι σε θέση να λαμβάνει ενημερώσεις over-the-air.

Το βασικό πακέτο εξοπλισμού θα είναι αναβαθμισμένο σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση. Πιο αναλυτικά, θα περιλαμβάνει κεντρική οθόνη 12 ιντσών, αφαιρούμενο πάτωμα στον χώρο αποσκευών, καθώς και κεντρική κονσόλα με δύο ποτηροθήκες.

Το Volkswagen ID.3 Pro S Prime έφτασε!

Απλούστερη η φόρτιση για τον οδηγό στο νέο Volkswagen ID.3

Ακόμα, στο ανανεωμένο μοντέλο θα είναι διαθέσιμες λειτουργίες όπως το Plug & Charge και το Smart Electric Vehicle Route Planner. Με αυτές η φόρτιση του ID.3 θα είναι πιο απλή και πολύ βολική για τον οδηγό.

Να σημειώσουμε ότι η γερμανική εταιρεία χρησιμοποιεί την τελευταία γενιά πλήρως ενσωματωμένων συστημάτων υποβοήθησης στο ID.3. Δηλαδή, το προαιρετικά διαθέσιμο Travel Assist με Swarm Data και το Park Assist Plus with Memory Function.

Προς το παρόν, η παραγωγή του Volkswagen ID.3 λαμβάνει χώρα στα εργοστάσια του Τσβίκαου και της Δρέσδης στη Γερμανία. Από το επόμενο έτος όμως, το δίκτυο παραγωγής θα επεκταθεί συμπεριλαμβάνοντας το βασικό εργοστάσιο της μάρκας στο Βόλφσμπουργκ.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!