Το Volkswagen ID.3 Pro S Prime έφτασε!

Η έκδοση Volkswagen ID.3 Pro S Prime είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα και υπόσχεται αυτονομία 549 χιλιομέτρων.

Η Volkswagen παρουσίασε την έκδοση Prime του ID.3 Pro S. Μάλιστα, η νέα έκδοση φέρει διαφορετικά χαρακτηριστικά τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Επιπλέον, διαθέτει περισσότερα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

Volkswagen: Στην Αστυπάλαια λειτουργεί το «astyMOVE»

Τι παραπάνω έχει το Volkswagen ID.3 Pro S Prime

Η έκδοση Volkswagen ID.3 Prο S Prime παρουσιάζει ορισμένες διαφορές στο εξωτερικό σε σχέση με την αρχική έκδοση. Προφανώς, ξεχωρίζουν οι ζάντες αλουμινίου με τα Air Stop ελαστικά, καθώς και τα σκούρα θερμομονωτικά κρύσταλλα στα πίσω πλευρικά παράθυρα και το πίσω παρμπρίζ. Ακόμη, οι εξωτερικοί καθρέφτες είναι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι, ενώ κατά την όπισθεν ο καθρέφτης του συνοδηγού διαθέτει λειτουργία βύθισης.

Η Volkswagen εξαγόρασε τη Europcar!

Το Volkswagen ID.3 Pro S Prime έφτασε!

Η εσωτερική σχεδίαση

Στο εσωτερικό του ID.3 Prο S Prime κυριαρχεί ο Ambient φωτισμός 30 χρωμάτων, ο οποίος είναι σε πλήρη αρμονία με την επένδυση καθισμάτων σε micro fleece «ArtVelours».

Ακόμη, η νέα έκδοση προσφέρει θερμαινόμενο πολυλειτουργικό τιμόνι με touch control. Τα καθίσματα είναι επίσης θερμαινόμενα, ενώ τα πίσω καθίσματα είναι ασύμμετρα αναδιπλούμενα.

Τέλος, τα πεντάλ είναι από ανοξείδωτο ατσάλι «Play & Pause» και ο εσωτερικός καθρέφτης είναι αυτόματος και αντιθαμβωτικός.

Η Volkswagen προωθεί την ισότητα των φύλων

Το Volkswagen ID.3 Pro S Prime έφτασε!

Παράλληλα, το Volkswagen ID.3 Prο S Prime προσφέρει τα εξής συστήματα υποβοήθησης:
  • Park Assist Plus (υποβοήθηση στάθμευσης)
  • Pre-Crash (προληπτική προστασία επιβατών)
  • Κάμερα οπισθοπορείας
  • Keyless Access
  • Σύστημα κλειδώματος SAFELOCK

Volkswagen: Μεγάλη επένδυση σε μπαταρίες ηλεκτρικών

Τέλος, το Volkswagen ID.3 Prο S Prime με την κρατική επιδότηση κοστίζει 38.500 ευρώ. Μάλιστα, η έκδοση φέρει μπαταρία χωρητικότητας 77kWh, η οποία προσφέρει αυτονομία 549 χιλιομέτρων.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!