Το BMW Dune Taxi δεν αστειεύεται!

H BMW παρουσίασε το εκτός δρόμου όχημα Dune Taxi με ισχύ που φτάνει τους 544 ίππους και ιδιαίτερα... ψαρωτική εμφάνιση.

Ένα νέο βίντεο της BMW τάραξε τα νερά της αυτοκίνησης. Ουσιαστικά, κανείς δεν περίμενε το BMW Dune Taxi, το οποίο αποτελεί το πρωτότυπο ενός εκτός δρόμου οχήματος της γερμανικής φίρμας.

Μάλιστα, είναι αμιγώς ηλεκτρικό και φέρει ένα συνδυασμό των τεχνολογιών της BMW M, της BMW i και της BMW X. Επιπλέον, το βίντεο δείχνει το Dune Τaxi να αντιμετωπίζει τη BMW X6 M Competition και τη BMW iX M60.

BMW: Νέες μπαταρίες στα ηλεκτρικά της μοντέλα!

Τι εστί BMW Dune Taxi;

Το BMW Dune Taxi είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο όχημα με εκτός δρόμου χαρακτήρα. Μάλιστα, διαθέτει 2 ηλεκτρικούς κινητήρες, των οποίων η συνδυαστική απόδοση αγγίζει τους 544 ίππους και τα 1.000 Nm ροπής. Επιπλέον, εντύπωση προκαλεί η τεράστια διαδρομή της ανάρτησης του που φτάνει τα 400 χιλιοστά.

Το εσωτερικό στα μοντέλα του BMW Group θα είναι… vegan!

Παράλληλα, η BMW προσπάθησε να πετύχει τη δημιουργία ενός αυθεντικού και πρωτότυπου για την εταιρεία buggy. Μάλιστα, το Dune Taxi λανσάρει σχεδιαστικά μία νέα μάσκα για τη γερμανική φίρμα. Επιπλέον, τα μπροστινά LED φωτιστικά σώματα του χαρίζουν ένα φουτουριστικό χαρακτήρα.

Ακόμη, οι πόρτες του ανοίγουν προς τα επάνω, ενώ η BMW χρησιμοποίησε στην κατασκευή του το υλικό NFRP (Natural Fiber Reinforced Polymer). Τέλος, το εσωτερικό της καμπίνας είναι λιτό και διαθέτει μόνο τα «απαραίτητα».

Δείτε το βίντεο:

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!