Το κοινωνικό πρόσωπο του BMW Group Hellas

Το BMW Group Hellas εκφράζοντας την κοινωνική του δέσμευση, προσέφερε γεύματα σε άστεγους συμπολίτες μας σε συνεργασία με τη Genesis Hellas.

Οι εργαζόμενοι του BMW Group Hellas εκφράζουν την κοινωνική τους δέσμευση μέσω εθελοντικών πράξεων αγάπης και προσφοράς. Μάλιστα, συνέχισαν την κοινωνική τους προσφορά και τον περασμένο Νοέμβριο.

Πιο συγκεκριμένα, έλαβαν μέρος στην προετοιμασία μερίδων σπιτικού φαγητού για άστεγους συμπολίτες μας. Η προσφορά των γευμάτων από τους εργαζόμενους της BMW έγινε σε συνεργασία με την Genesis Hellas.

Η BMW i7 στην Όπερα της Βουδαπέστης

Η κοινωνική προσφορά του BMW Group Hellas

Οι εργαζόμενοι του BMW Group Hellas απέδειξαν ότι ο εθελοντισμός αποτελεί την ανθρώπινη φωνή, η οποία γίνεται πράξη. Όπως ήδη αναφέραμε, προετοίμασαν μερίδες σπιτικού φαγητού για άστεγους συμπολίτες μας στην Αθήνα.

Μάλιστα, η προετοιμασία του φαγητού έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού, Genesis Hellas, στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Το κοινωνικό πρόσωπο του BMW Group Hellas!

Ουσιαστικά, οι εργαζόμενοι συνεισφέρουν με κάθε πολύτιμο τρόπο προς τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη. Καταλαβαίνουν, με υψηλό αίσθημα ευθύνης τον ενεργό ρόλο τους στην κοινωνία.

Στις εγκαταστάσεις της Genesis Hellas τα στελέχη της εταιρείας βίωσαν μία ευχάριστη εμπειρία παρασκευάζοντας τα γεύματα. Τέλος, ανανέωσαν το ραντεβού τους για αντίστοιχες ενέργειες κοινωνικής προσφοράς στο μέλλον.

Η BMW «ηλεκτρίζει» την ισπανική αστυνομία!

Λίγα λόγια για την Genesis Hellas

Η Genesis Hellas είναι μία Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση (ΑΜΚΕ), της οποίας η δραστηριότητα στην Ελλάδα λαμβάνει χώρα από το 2018. Στόχος της οργάνωσης είναι η βασική παρουσία σε διάφορους τομείς με σκοπό τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των συμπολιτών μας.

Παρόντες και στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού

Παράλληλα, το BMW Group Hellas και πιο συγκεκριμένα η MINI, έτρεξε για καλό σκοπό με την ομάδα MINI DRIVERS OF CHANGE. Ουσιαστικά, η MINI στη διοργάνωση Greece Race for the Cure ήταν ο Υπερήφανος Χορηγός Δρομέων.

BMW i7: Μία πριβέ… αίθουσα σινεμά!

Την ίδια στιγμή, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο stand της ΜΙΝΙ στον προαύλιο χώρο του Ζάππειου, ξεχώριζε ένα ροζ MINI Electric. Μάλιστα, η εταιρεία προσκάλεσε μικρούς και μεγάλους να γράψουν πάνω του, το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης και ελπίδας, προς όλες τις γυναίκες που δίνουν την προσωπική τους μάχη.

Editorial