Το Citroën Ami «ηλεκτρίζει» και την 86η ΔΕΘ

Το αμιγώς ηλεκτρικό Citroën Ami βρίσκεται στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου.

Η 86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) είναι γεγονός και δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή το Citroën Ami. H γαλλική φίρμα θα έχει δυναμική παρουσία στην φετινή ΔΕΘ, η οποία λαμβάνει χώρα από 1018 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, θα μπορούμε να το δούμε στο περίπτερο Γιαννίρης Α.Ε., επίσημου διανομέα και επισκευαστή της γαλλικής εταιρείας, στη Θεσσαλονίκη.

Η ΔΕΗ blue δίνει δώρο 20 ηλεκτρικά Citroën Ami blue!

To δημοφιλές Citroën Ami στη ΔΕΘ

Για τον Citroën Ami έχουμε γράψει ήδη πολλά και θα γράψουμε ακόμη περισσότερα, καθώς αποτελεί κάτι σαν… φαινόμενο. Είναι ένα όχημα μικροκινητικότητας, το οποίο έχει δημιουργήσει μία νέα κατηγορία στην αγορά, λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του.

Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει συμπαγείς διαστάσεις, κατάλληλες για την κίνηση στο… χάος της πόλης, ενώ παράλληλα είναι πανεύκολο στο παρκάρισμα. Μεταφέρει άνετα δύο άτομα, ενώ μπορούν να το οδηγήσουν άτομα από την ηλικία των 16 ετών, χωρίς δίπλωμα αυτοκινήτου.

To Citroën Ami επικράτησε σε αγώνα… βραδύτητας!

Το Citroën Ami «ηλεκτρίζει» και την 86η ΔΕΘ

Παράλληλα, σε ότι αφορά τη φόρτισή του, αυτή είναι απλοποιημένη, καθώς εντός τριών ωρών με απλή οικιακή πρίζα 220V, επανακτά την πλήρη αυτονομία των 75 χιλιομέτρων. Επιπλέον, προσφέρει σημαντική προστασία από κακές καιρικές συνθήκες και ατυχήματα, έχοντας παράλληλα ξεχωριστή… προσωπικότητα.

Ειδικά για το Ami, η μάρκα έχει αναπτύξει ένα ολόκληρο οικοσύστημα, το οποίο περιλαμβάνει ένα πλήρως ψηφιακό ταξίδι για τους ιδιοκτήτες του.

Αναλυτικά περιλαμβάνει:

  • Online ανακάλυψη
  • Την online αγορά (Buy Online)
  • Την παράδοσή του (Υπηρεσία Home Delivery)

Το Citroën Ami σαρώνει και «περιπολεί» στην Ευρώπη

Τέλος, η τιμή ξεκινάει από τα 7.350 ευρώ με το πρόγραμμα της κρατικής επιδότησης «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2». Επιπλέον, για νέους κάτω από 29 ετών η κρατική επιδότηση παρουσιάζει αύξηση κατά 1.000 ευρώ. Έτσι η τελική τιμή του οχήματος δεν ξεπερνά τα 6.350 ευρώ.

abb_img
spot_img