Το Citroën My Ami Buggy ξεπούλησε μέσα σε 17,5 λεπτά!

Ανάρπαστο σε λιγότερο από 18 λεπτά από την ώρα που ξεκίνησαν οι πωλήσεις του, έγινε το Citroën My Ami Buggy.

Tο Citroën My Ami Buggy έγινε sold out σε μόλις 17 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα! Το λιλιπούτειο ηλεκτρικό της γαλλικής εταιρείας, διαθέτει και έκδοση με off-road χαρακτήρα, ιδανικό για μετακινήσεις στην εξοχή.

Την συγκεκριμένη -περιορισμένη- έκδοση, την αγάπησαν ιδιαίτερα οι φίλοι της γαλλικής εταιρείας και εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεπουλήσει σε απίστευτο χρόνο, από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι πωλήσεις.

Citroën Ami Buggy: Το ιδανικό όχημα για το καλοκαίρι!

Ενδιαφέρον από 1.800 υποψήφιους αγοραστές

Σύμφωνα με πληροφορίες της εταιρείας, από τη στιγμή έναρξης των πωλήσεων, εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους 1.800 άτομα. Ωστόσο, τα διαθέσιμα αυτοκίνητα ήταν μόλις 50 και προφανώς, εκ των πραγμάτων λίγοι θα μπορούσαν να το αποκτήσουν.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, ότι το μοντέλο ήταν διαθέσιμο μόνο για την γαλλική αγορά. Η τιμή του ξεκινούσε από τις 9.790 ευρώ, ενώ ο πρώτος που το απέκτησε θα δει το όνομά του γραμμένο στις πινακίδες του μικρού ηλεκτρικού.

Citroën Ami: Από τους δρόμους στους… αεροδιαδρόμους!

Εντυπωσιάζουν οι πόρτες του Citroën My Ami Buggy

Το Citroën My Ami Buggy διαφέρει από την απλή έκδοση, καθώς είναι «ευάερο» λόγω της απουσίας παραδοσιακών θυρών. Θυμίζει δηλαδή στρατιωτικό όχημα με μεταλλικές σωληνώσεις για πόρτες. Η οροφή είναι κυλιόμενη και αδιάβροχη, προστατεύοντας οδηγό και συνοδηγό από τις όποιες καιρικές συνθήκες.

Το Citroën Ami αυτόνομο από Γάλλους φοιτητές

Παράλληλα, στο εσωτερικό διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους μέσα από έξυπνες λύσεις της εταιρείας. Επιπλέον, το καλώδιο φόρτισης είναι τοποθετημένο σε μία θήκη, στο πλαίσιο της πόρτας του συνοδηγού.

Τέλος, το μοντέλο διαθέτει ηλεκτρικό μοτέρ με απόδοση 8 ίππων, ενώ η μπαταρία του είναι ιόντων λιθίου και προσφέρει αυτονομία 70 χιλιομέτρων.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!