Το Citroen My Ami Pop φρεσκάρεται στα σημεία

Η σπορ έκδοση του Citroen Ami, My Ami Pop, ανανεώθηκε και πλέον διαθέτει νέα χρώματα με αλλαγές στη σχεδίαση μπροστά και όχι μόνο.

Το Citroen Ami είναι πλέον δημοφιλές και δεν χωράει αμφιβολία. Το μικροσκοπικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης έχει πολλούς θαυμαστές, κάτι που το επιβεβαιώνουν τα αρκετά αντίτυπα που κυκλοφορούν στους δρόμους της Ελλάδας και όχι μόνο.

Όπως είναι γνωστό, το Citroen Ami διαθέτει αρκετές εκδόσεις για κάθε γούστο. Μία από αυτές και πιο συγκεκριμένα η Citroen My Ami Pop δέχθηκε μερικές αλλαγές, οι οποίες δίνουν μία πιο παιχνιδιάρικη «νότα».

Ένα Citroën Ami από… χρυσό!

Το Citroen My Ami Pop με νέα ζωηρή εμφάνιση

Ειδικότερα, το My Ami Pop αποκτά μία νέα εμφάνιση στο μπροστά μέρος, καθώς επίσης και διαφορετικούς τροχούς. Πιο αναλυτικά, το ανανεωμένο μοντέλο διατηρεί σε γενικές γραμμές τα χαρακτηριστικά του προηγούμενου μοντέλου. Για παράδειγμα, διαθέτει μία μαύρη λωρίδα κάτω από το παρμπρίζ, μαύρα τμήματα στον μπροστινό και τον πίσω προφυλακτήρα και μία αεροτομή.

Ωστόσο, αποκτά μία νέα εμφάνιση στο εμπρός τμήμα του, ενώ παρουσιάζει νέα γραφικά, τα οποία προσδίδουν στο όχημα μία πιο ζωντανή και ευχάριστη εμφάνιση. Επιπλέον, το νέο My Ami Pop διαθέτει ένα ζευγάρι σκούρων πλαισίων προβολέων, τα οποία συμπληρώνουν τα διακοσμητικά στοιχεία στο μπροστά μέρος.

Ξανά sold out για το Citroën Ami Buggy!

Citroen My Ami Pop: Φρεσκάρισμα στα σημεία

Τα αυτοκόλλητα στην κλασική κόκκινη απόχρωση

Ακόμη, οι προβολείς του έχουν αποκτήσει νέα στεφάνια, ενώ τα αυτοκόλλητα που κοσμούν τις πόρτες είναι στην κόκκινη απόχρωση Infrared red, η οποία είναι σήμα κατατεθέν της γαλλικής εταιρείας. Να σημειώσουμε πως το αυτοκόλλητο στην πόρτα διατηρεί το νούμερο 2 της υπάρχουσας έκδοσης.

Να τονίσουμε πως το νούμερο 2 χαρακτηρίζει το Citroen Ami, καθώς όλα τα έχει από… 2. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει ίδιες πόρτες, 2 ίδιους προφυλακτήρες, 2 φτερά, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 2 επιβάτες.

Citroën Ami for All: H «εξηλεκτρισμένη» λύση για Άτομα με Αναπηρία

Citroen My Ami Pop: Φρεσκάρισμα στα σημεία

Που πήγε ο επιλογέας ταχυτήτων;

Τέλος, η Citroen προχώρησε και σε κάποιες λειτουργικές αλλαγές, μετακινώντας πράγματα εντός του αυτοκινήτου. Πιο αναλυτικά, μετακίνησε τον επιλογέα ταχυτήτων από τα αριστερά του οδηγού, στην κεντρική κονσόλα για τη βελτίωση της εργονομίας. Η νέα θέση του επιλογέα ταχυτήτων θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις εκδόσεις του Ami το πρώτο τρίμηνο του 2024.

abb_img
spot_img