Το Dacia Manifesto δείχνει το μέλλον!

Το Dacia Manifesto αποτελεί ένα πρωτότυπο, το οποίο μας δίνει μία γεύση για το μέλλον της ρουμάνικης φίρμας.

Η Dacia παρουσίασε το Manifesto και μας αποκαλύπτει καινοτομίες, τις οποίες θα δούμε κατά πάσα πιθανότητα στα μελλοντικά μοντέλα της. Το νέο πρωτότυπο εισάγει χαρακτηριστικά και ιδέες φιλικές προς το περιβάλλον αλλά και τη φύση. Επιπλέον, θα το συναντήσουμε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού ως concept car, καθώς δεν θα κυκλοφορήσει σε έκδοση παραγωγής.

Το Dacia Manifesto συνδέει τους επιβάτες με τη φύση

To νέο Dacia Manifesto δεν έχει παρμπρίζ, παράθυρα αλλά ούτε και πόρτες. Με αυτό τον τρόπο οι επιβάτες παραμένουν σε άμεση επαφή με τη φύση. Ακόμη, το πρωτότυπο όχημα δεν διαθέτει ούτε σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Προφανώς, οι επιβάτες χρησιμοποιούν το smartphone τους για τις υπηρεσίες διασύνδεσης. Μάλιστα, είναι δυνατή η τοποθέτηση του στο ταμπλό και στο trip computer του οχήματος.

Το Dacia Spring φρεσκάρεται στα σημεία!

Τα βλέμματα συγκεντρώνει το YouClip, ένα πρακτικό σύστημα που μπορεί να στηρίξει διάφορα αξεσουάρ. Ακόμη, είναι δυνατή η αφαίρεση του μοναδικού φωτιστικού σώματος, το οποίο λειτουργεί ως φακός χειρός. Επιπλέον, την εκτός δρόμου εμφάνιση συμπληρώνουν η κίνηση στους 4 τροχούς, η μεγάλη απόσταση από το έδαφος, καθώς και το ανθεκτικό αμάξωμα σε κάθε κάθε είδους επιφάνεια.

Dacia Jogger: Και υβριδικό από το 2023

Με… αδιάβροχο εσωτερικό

Στη Dacia κατασκεύασαν το Manifesto από Starkle, ένα υλικό από ανακυκλωμένο πλαστικό σε συνδυασμό με χρησιμοποιημένα και κατεργασμένα πολυμερή. Επιπλέον, στο εσωτερικό ξεχωρίζει η χρήση φυσικών υλικών, όπως ο φελλός στο ταμπλό. Παράλληλα, απουσιάζουν, όπως και σε άλλα μοντέλα της εταιρείας, οι διακοσμητικές επενδύσεις χρωμίου.

Η Dacia αύξησε τις πωλήσεις της παρά τις δυσκολίες!

Το Dacia Manifesto δείχνει το μέλλον!

Το πρωτότυπο είναι πλήρως αδιάβροχο και μπορεί να το πλύνει κανείς με λάστιχο. Μάλιστα, τα καλύμματα των καθισμάτων αφαιρούνται και λειτουργούν ως sleeping bags. Επιπρόσθετα, οι σχάρες οροφής μεταφέρουν κάθε είδος φορτίου, αφού είναι δυνατή η προσαρμογή τους σε κάθε τύπο διαμόρφωσης. Τέλος, μία αφαιρούμενη μπαταρία μετατρέπει το όχημα σε πηγή ενέργειας.

Ελαστικά χωρίς αέρα

Μία από τις καινοτομίες του νέου πρωτότυπου της ρουμάνικης φίρμας είναι η χρήση ελαστικών χωρίς αέρα. Τα εν λόγω ελαστικά είναι φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ τα χαρακτηρίζει και η αντοχή στο χρόνο. Δεν σκάνε δηλαδή και διαρκούν όσο και το ίδιο το αυτοκίνητο.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!