Το Defiant: One είναι το ηλεκτρικό skateboard που θα λατρέψετε!

Η εταιρεία Defiant Board Society επιδιώκει να επαναφέρει την κουλτούρα του skating, με το νέο ηλεκτρικό skateboard Defiant: One.

Τα ηλεκτρικά skateboards πληθαίνουν όλο και περισσότερο, αποτελώντας εναλλακτικό μέσο μεταφοράς για την κίνηση στην πόλη και όχι μόνο. Μάλιστα, η startup ηλεκτρικών skateboards (e-boards) Defiant Board Society κυκλοφόρησε πρόσφατα το Defiant: One. Ένα νέο ηλεκτρικό skateboard υψηλής ισχύος, το οποίο έχει ως στόχο την επαναφορά της κουλτούρας του skating.

Το skateboard αποτελεί σύμβολο της street κουλτούρας, με το οποίο έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές. To skateboarding ανήκει σε πολλές κατηγορίες. Αρχικά, όπως είπαμε είναι μέσο μεταφοράς, αλλά οι περισσότεροι το επιλέγουν ως μέσο ψυχαγωγίας. Φυσικά, είναι και ολυμπιακό άθλημα, το οποίο μάλιστα έκανε την πρώτη του εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Το Defiant: One ήρθε για να συνδυάσει την διαχρονική street κουλτούρα με την νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης και της μικροκινητικότητας. Και πιο συγκεκριμένα με τη νέα τεχνολογία e-skate.

Το Zinc Venture μοιάζει με ηλεκτρικό ποδήλατο αλλά δεν είναι!

Μπαταρία στο κάτω μέρος και οθόνη στο πάνω

Το ηλεκτρικό skateboard έχει στο κάτω μέρος της, ενσωματωμένους δύο ηλεκτρικούς κινητήρες, οι οποίοι έχουν ισχύ 4,5 kW. To Defiant: One είναι αρκετά γρήγορο, αφού η τελική του ταχύτητα φτάνει ακόμα και τα 61 χλμ./ώρα.

Η κίνηση μεταδίδεται στους τροχούς με ιμάντα και η μέγιστη αυτονομία αγγίζει τα 64 χιλιόμετρα. Ωστόσο, διαθέτει τρεις λειτουργίες που ρυθμίζουν την ταχύτητα, έτσι ώστε να το χρησιμοποιούν ακόμη και… αρχάριοι.

Το ηλεκτρικό πατίνι της Bugatti τιμάει την ιστορία της

Επιπλέον, το νέο e-skateboard φέρει ένα τμηματοποιημένο πακέτο μπαταριών, με ενεργειακή χωρητικότητα 930 Wh. Ειδικότερα, η μπαταρία Molicell χωρίζεται σε μονάδες που είναι «απλωμένες» στο κάτω μέρος. Με αυτό τον τρόπο η σανίδα έχει μεγαλύτερη φυσική ελαστικότητα.

Ακόμη, στο επάνω μέρος διαθέτει ένα ψηφιακό ρετρό ταμπλό. Αυτό δείχνει την ταχύτητα που έχει αναπτύξει, την χωρητικότητα της μπαταρίας, καθώς και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Lavoie Series-1: Ένα ηλεκτρικό πατίνι με άρωμα… McLaren!

Πόσο κοστίζει το Defiant: One;

Τέλος, η τιμή του αγγίζει τα 3.000 δολάρια και είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία. Ωστόσο, η εταιρεία δεν έχει διευκρινίσει πότε θα ξεκινήσει την αποστολή των e-boards.

Editorial