Το ηλεκτρικό πατίνι της Bugatti τιμάει την ιστορία της

Η Bugatti έχει λανσάρει το πρώτο ηλεκτρικό της πατίνι εδώ και 1 χρόνο, ενώ πλέον το ανανεώνει και το κάνει ακόμη πιο ισχυρό και εντυπωσιακό.

Ακούστε το άρθρο

Το ηλεκτρικό πατίνι της Bugatti το είδαμε για πρώτη φορά πριν περίπου 1 χρόνο, αποδεικνύοντας ότι η γαλλική φίρμα δεν είναι μόνο μετρ στα hypercar.

Φέτος, η εταιρεία ανανέωσε το ηλεκτρικό όχημα μικροκινητικότητας, το οποίο διαθέτει καλύτερες επιδόσεις, καθώς επίσης και πιο εντυπωσιακή εμφάνιση. Προφανώς, το χαρακτηριστικό έμβλημα της Bugatti ξεχωρίζει, οπότε δεν μας πειράζει η έλλειψη κοινών στοιχείων με τα υπεραυτοκίνητα της.

Να σημειώσουμε επίσης ότι, η Bugatti δεν κατασκευάζει το ηλεκτρικό της πατίνι στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της. Έχει αναθέσει την παραγωγή του στη δημοφιλή εταιρεία τεχνολογίας, Bytech.

Η Bugatti Baby II Carbon Edition δεν είναι για όλους!

Μεγαλύτερο σε διαστάσεις το e-scooter της Bugatti

Πιο συγκεκριμένα, το ηλεκτρικό πατίνι διαθέτει ένα επανασχεδιασμένο αμάξωμα , το οποίο είναι πιο φαρδύ και μακρύτερο από την πρώτη έκδοση. Ειδικότερα, η αύξηση των διαστάσεων περιλαμβάνει υψηλότερο τιμόνι, καθώς και μακρύτερο δακτύλιο αλυσίδας.

Επιπλέον, «πατάει» σε μεγαλύτερους τροχούς 10 ιντσών, σε αντίθεση με τους τροχούς διαστάσεων 9 ιντσών της πρώτης έκδοσης. Ακόμη, το ανανεωμένο ηλεκτρικό πατίνι διαθέτει ψηφιακή οθόνη και προστασία με κωδικό πρόσβασης, για περισσότερη ασφάλεια.

Το πλαίσιο είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα, όπως προηγουμένως. Ωστόσο, την γκρι απόχρωση έχει αντικαταστήσει ένα κίτρινο και μαύρο χρώμα, ως φόρος τιμής στον Ettore Bugatti, τον ιδρυτή της γαλλικής φίρμας. Μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με το πρόσφατο hypercar της εταιρείας, τη Bugatti Mistral, η οποία έχει παρόμοιο φινίρισμα.

Lucid vs Tesla vs Bugatti vs Ducati: Ποιος είναι ο Βασιλιάς στο 400άρι;

Με 35 χλμ./ώρα απλά δεν… πιάνεται

Επιπλέον, το e-scooter φέρει πλέον μπαταρία αρκετά μεγαλύτερη από αυτή της πρώτης έκδοσης. Πιο συγκεκριμένα, είναι ενεργειακής χωρητικότητας 15,6 Ah και 36V, ενώ προσφέρει αυτονομία 56 χιλιομέτρων.

Τέλος, ο κινητήρας των 1.000 W είναι πιο ισχυρός από τον αντίστοιχο της πρώτης έκδοσης των 700 W. Οι εν λόγω βελτιώσεις έχουν αυξήσει την τελική ταχύτητα του ηλεκτρικού πατινιού στα 35 χλμ./ώρα. Προς το παρόν, η μάρκα δεν έχει ανακοινώσει τιμή για το ανανεωμένο e-scooter της.

abb_img