Το Drako Dragon… «πετάει» φωτιές με 2.000 ίππους!

Έχει μεγάλους χώρους, εκπληκτική ιπποδύναμη που καθηλώνει, απίστευτη επιτάχυνση και είναι το Drako Dragon.

Ακούστε το άρθρο

Το Drako Dragon αισθάνεται λιγότερο σαν αυτοκίνητο και περισσότερο σαν διαστημόπλοιο. Αυτό δήλωσε ο ιδρυτής της Drako Motors, Dean Drako για το νέο μοντέλο της μάρκας. Μεταξύ μας, δεν έχει και άδικο! Το νέο SUV είναι τεραστίων διαστάσεων και ετοιμάζεται να σαγηνεύσει τα πλήθη, με επιδόσεις που μοιάζουν εξωπραγματικές.

Το Dragon θα είναι το επόμενο όχημα της αμερικανικής start-up εταιρείας, όπως ανακοίνωσε η ίδια. Πιο συγκεκριμένα, είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό hypercar κατηγορίας SUV, με ασύγκριτη ισχύ και απίστευτη επιτάχυνση.

To Delage D12 δεν θα προλάβεις καν να το δεις!

Οι πόρτες gullwing, το μόνο που γνωρίζουμε

Σχετικά με την εμφάνιση του, δεν διακρίνουμε πολλές λεπτομέρειες, ωστόσο, ξεχωρίζουν οι πόρτες gullwing. Σε γενικές γραμμές μοιάζει ένα όμορφο στην όψη και καλαίσθητο SUV, με άνετο εσωτερικό χώρο.

Είναι ικανό να φιλοξενήσει 5 επιβάτες, μαζί με τον οδηγό. Υπεύθυνος για τη σχεδίασή του ανέλαβε ο επικεφαλής σχεδιαστής της ιταλικής ομάδας του GranStudio, Lowie Vermeersch.

Η Red Bull… «ανοίγει» τα φτερά της με νέο hypercar!

Το Drako Dragon είναι ταχύτατο!

Αυτό που γνωρίζουμε, όμως, είναι τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Την κίνησή του θα αναλάβουν 4 ηλεκτρικοί κινητήρες, τοποθετημένοι στους δύο άξονες. Συνολικά, θα αποδίδουν ισχύ που θα αγγίζει τους 2.000 ίππους, με 680 Nm ροπής.

Επιπλέον, για την απόσταση 0-100 χλμ./ώρα, του είναι αρκετά 1,9 δευτερόλεπτα, με την τελική του ταχύτητα να ξεπερνάει τα 200 χλμ./ώρα. Λεπτομέρειες για το βάρος και την χωρητικότητα μπαταρίας, θα ανακοινωθούν μελλοντικά.

Deus Vayanne: Μας ταξιδεύει στο άπειρο με 2.200 ίππους!

Το Drako είναι το δεύτερο αυτοκίνητο της εταιρείας. Το πρώτο «ακούει» στο όνομα Drako GTE, ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο περιορισμένης παραγωγής με, επίσης, φοβερές προδιαγραφές και απόδοση 1.200 ίππων.

abb_img