Το Ford E-Transit Custom εντυπωσιάζει!

Το Ford E-Transit Custom εντυπωσίασε στην έκθεση IAA Transportation, όπου πραγματοποίησε το παγκόσμιο ντεμπούτο του.

Ισχυρή ήταν η παρουσία της Ford Pro στην έκθεση IAA Transportation στο Ανόβερο, όπου παρουσίασε λύσεις για τη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και της εξυπηρέτησης. Την παράσταση, όμως έκλεψε το Ford E-Transit Custom, το οποίο είδαμε για πρώτη φορά.  

Μάλιστα, η Ford στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας γενιάς του Transit Custom, αποκάλυψε μία plug-in υβριδική έκδοση και μια πετρελαιοκίνητη EcoBlue. 

Ford E-Transit Custom: Το Van στα καλύτερά του!

Με αυτονομία 380 χιλιομέτρων το Ford E-Transit Custom

Η ισχύς του κινητήρα στη βασική έκδοση του Ford E-Transit Custom αποδίδει 135 ίππους, ενώ στην κορυφαία 217 ίππους. Και στις δύο εκδόσεις η ροπή φτάνει τα 415 Nm. Επιπλέον το μοντέλο διαθέτει μία μπαταρία χωρητικότητας 74 kWh, η οποία προσφέρει αυτονομία 380 χιλιομέτρων. Μάλιστα, η φόρτιση της έως το 80% σε φορτιστή 125 kW απαιτεί 41 λεπτά, ενώ μία πλήρης φόρτιση σε φορτιστή 11 kW διαρκεί περίπου 8 ώρες. 

Το Ford E-Transit Custom εντυπωσιάζει!

Η Ford προσφέρει το E-Transit Custom σε δύο μήκη και δύο ύψη οροφής. Ανάλογα το μέγεθος δηλαδή, παρέχει όγκο φορτίου 5,8 ή 9 κυβικών μέτρων. Τέλος, η χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου ανάλογα τη διαμόρφωση, φτάνει έως τα 1.100 κιλά, ενώ ρυμουλκεί έως και 2,5 τόνους. 

Ένας φορτιστής από… αντλία βενζίνης για το Ford F-150!

Με 224 ίππους η plug-in υβριδική έκδοση 

Η plug-in υβριδική έκδοση του Transit Custom διαθέτει έναν κινητήρα βενζίνης 2,5 λίτρων και έναν ηλεκτρικό κινητήρα, με συνδυαστική απόδοση 224 ίππων. Επιπλέον, ο ηλεκτροκινητήρας αντλεί ενέργεια από μία μπαταρία χωρητικότητας 11,8 kWh, η οποία προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία 57 χιλιομέτρων. 

Ford: Τετραπλάσιες οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Τέλος, στην πετρελαιοκίνητη έκδοση συναντάμε έναν diesel κινητήρα 2 λίτρων. Ακόμη, ο υποψήφιος αγοραστής έχει τη δυνατότητα επιλογής έκδοσης με ιπποδύναμη μεταξύ 110, 136, 150 και 170 ίππων. Επίσης, η γερμανική φίρμα θα κατασκευάζει όλες τις εκδόσεις στο εργοστάσιο της στην Τουρκία. 

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!