Το φουτουριστικό e-scooter της BMW CE 04 είναι έτοιμο για την παραγωγή

Εικόνες που διέρρευσαν στη δημοσιότητα, δείχνουν ότι το αναμενόμενο ηλεκτρικό σκούτερ BMW CE 04 δεν αποκλίνει σχεδόν καθόλου από την σχεδίαση του concept.

Το Νοέμβριο του 2020 η BMW είχε παρουσιάσει τα πρώτα σχέδια και είχε δώσει τις πρώτες πληροφορίες για το ηλεκτρικό σκούτερ της CE 04.

Πριν από λίγες ημέρες έδωσε κάποιες επιπλέον πληροφορίες και αποκάλυψε επιπλέον σχέδια για το ηλεκτρικό scooter της, τα οποία δείχνουν ότι αυτό οδεύει προς την παραγωγή.

Tα σχέδια του μοντέλου που υποβλήθηκαν στο Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης δείχνουν ότι το ηλεκτρικό όχημα έχει αρκετές ομοιότητες με το αρχικό concept που είχαμε δει το Νοέμβριο.

Στην πραγματικότητα, το σκούτερ παραμένει σχεδόν ίδιο με το πρωτότυπο όχημα – κάτι που το συναντάμε δύσκολο στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Τα σχέδια που διέρρευσαν για το ηλεκτρικό σκούτερ της BMW CE 04 

Μία από τις σημαντικότερες διαφορές είναι ένα νέο πίσω φτερό που περιλαμβάνει την πινακίδα κυκλοφορίας, η τοποθέτηση των φλας και ένα νέο ζεύγος καθρεφτών.

Μικρές αλλαγές παρατηρούνται στο κάτω μέρος του scooter, στο σχήμα των μαρσπιέ του συνεπιβάτη, ενώ λείπει και το κεντρικό σταντ.

Διαβάστε ακόμα: Η BMW αποκάλυψε τη νέα ηλεκτρική i4

Με βάση τις φωτογραφίες το όχημα θα περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα ντουλαπάκι ποδιάς, όπως και παροχές ρεύματος στη διάθεση του οδηγού.

Η μπαταρία θα βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια του αναβάτη κάτω από το κάθισμα.

Όσον αφορά τον εξοπλισμό, η BMW έχει δηλώσει ότι το CE 04 θα διαθέτει οθόνη 10,25 ιντσών και συνδεσιμότητα smartphone. Αυτό θα είναι πιθανότατα η μεγαλύτερη οθόνη σε σκούτερ όταν αυτό φτάσει στην παραγωγή.

Σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές του σκούτερ δεν έχουμε ακόμα πληροφορίες, καθώς η BMW δεν το έχει παρουσιάσει επίσημα ως όχημα παραγωγής.

 

abb_img
spot_img