Το Hengchi 5 κυκλοφορεί με εγγύηση εφ’ όρου ζωής!

Το Hengchi 5 είναι διαθέσιμο με εργοστασιακή εγγύηση εφ’ όρου ζωής, η οποία αφορά και τη μπαταρία του οχήματος.

Η Hengchi, μία εταιρεία του ομίλου Evergrande, προσφέρει το νέο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο με εργοστασιακή εγγύηση εφ’ όρου ζωής. Ουσιαστικά, η κινέζικη φίρμα καινοτομεί, αφού η εγγύηση περιλαμβάνει και την μπαταρία του οχήματος. Το νέο όχημα, το οποίο διαθέτει την εγγύηση, είναι το Hengchi 5.

Το Qiantu K20 κοστίζει μόνο 12.200 ευρώ

Ας γνωρίσουμε το Hengchi 5

Το Hengchi 5 είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV μεσαίου μεγέθους. Μάλιστα, διαθέτει έναν ηλεκτρικό κινητήρα ισχύος 204 ίππων και 345 Nm ροπής. Επιπλέον, ολοκληρώνει την επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 7,8 δευτερόλεπτα. Ακόμη, η μπαταρία του μοντέλου έχει χωρητικότητα 72,8 kWh και προσφέρει αυτονομία 602 χιλιομέτρων.

Παράλληλα, η σχεδιαστική γραμμή του Ηengchi 5 είναι αρκετά… φουτουριστική. Ξεχωρίζουν τα μεγάλα φωτιστικά σώματα, οι ευμεγέθεις τροχοί, καθώς και η αεροτομή.

Nio: Έφτασε τις 10.000.000 ανταλλαγές μπαταριών!

Το Hengchi 5 κυκλοφορεί με εγγύηση εφ’ όρου ζωής!

Η εσωτερική σχεδίαση

Σχετικά με το εσωτερικό του ηλεκτρικού μοντέλου της Hengchi ξεχωρίζουν οι τρεις οθόνες, οι οποίες καταλαμβάνουν ολόκληρο το ταμπλό. Η πρώτη οθόνη έχει διάμετρο 10,2 ίντσες και αποτελεί τον ψηφιακό πίνακα οργάνων. Η δεύτερη οθόνη έχει διάμετρο 14,6 ίντσες και φιλοξενεί το σύστημα πολυμέσων. Τέλος, η τρίτη οθόνη 10,2 ιντσών βρίσκεται μπροστά από τον συνοδηγό.

Η Human Horizons παρουσιάζει το HiPhi Z!

Όχι μόνο εγγύηση για πάντα

Την αγορά ενός Ηengchi 5 συνοδεύει η δωρεάν εγκατάσταση ενός φορτιστή και 5 χρόνια δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο. Ακόμη, το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει εφ’ όρου ζωής οδική βοήθεια.

Τέλος, η τιμή του Hengchi 5 αγγίζει τα 26.500 ευρώ και τις πρώτες παραδόσεις θα τις δούμε τον προσεχή Οκτώβριο, προφανώς στην αγορά της Κίνας.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!