Το Honda SC e: θα ηλεκτρίσει το Japan Mobility Show

Η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα Honda SC e: δεν θα κυκλοφορήσει σύντομα, αλλά θα εμφανιστεί στο Japan Mobility Show.

Η Honda θα βρεθεί στο Τόκιο και μεταξύ άλλων θα παρουσιάσει ένα νέο πρωτότυπο δίτροχο μοντέλο, μία ηλεκτρική μοτοσυκλέτα εν ονόματι Honda SC e:. Όπως είναι προφανές, το εν λόγω μοντέλο θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό, ενώ σχεδιαστικά διαθέτει αρκετές ομοιότητες με το μοντέλο Activa, καθώς από τις εικόνες μοιάζει να χρησιμοποιεί την ίδια πλατφόρμα.

Στις αρχές του Οκτώβριου είχε γίνει γνωστό ότι το εν λόγω μοντέλο θα έκανε την εμφάνιση στην Έκθεση του Τόκιο. Εκτός από αυτό, η εταιρεία θα παρουσιάζει ακόμη 3 ηλεκτρικά αυτοκίνητα και μία ηλεκτρική μοτοσυκλέτα.

Honda Specialty Sports Concept: Αποκάλυψη στην Ιαπωνία!

Το Honda SC e: θα ηλεκτρίσει το Japan Mobility Show

Έτσι μοιάζει η Honda SC e:

Η SC e: διαθέτει μία ράβδο φωτός LED πλήρους πλάτους με ένα φωτιζόμενο σήμα Honda μπροστά του δίνει μια ξεχωριστή ταυτότητα. Επίσης, τα στηρίγματα της Honda SC e: περιλαμβάνουν τηλεσκοπικά μπροστινά πιρούνια, όπως επίσης και μπροστινό δίσκο και διάταξη φρένων πίσω τυμπάνου.

Οπτικά, το Honda SC e: αντλεί έμπνευση από το EM 1e: που αυτήν τη στιγμή είναι διαθέσιμο στην αγορά της Ευρώπης. Ωστόσο, το νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο ελαφρώς μεγαλύτερο από το EM 1e:.

Το αμιγώς ηλεκτρικό Honda e:Ny1 πάτησε Ελλάδα!

Το Mobile Power Pack κάνει εύκολη τη ζωή του αναβάτη

Επιπλέον, το ηλεκτρικό concept διαθέτει 2 αφαιρούμενες μπαταρίες τοποθετημένες κάτω από το κάθισμα. Οι εν λόγω μπαταρίες έχουν χωρητικότητα 1,3 kWh η καθεμία, και η Honda τις περιγράφει ως Mobile Power Pack. Να σημειώσουμε πως τα πακέτα μπαταριών καταλαμβάνουν τον αποθηκευτικό χώρο, και δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου χώρος για την αποθήκευση αντικειμένων.

Τέλος στη συνεργασία Honda και General Motors

Η εταιρεία δεν δίνει περαιτέρω πληροφορίες για τις προδιαγραφές του ηλεκτρικού κινητήρα, ή την απόδοση και την αυτονομία του πρωτότυπου μοντέλου. Πιθανότατα, θα μάθουμε για αυτά κατά τη διάρκεια της έκθεσης ή μελλοντικά.

Lingxi όπως λέμε… Dongfeng Honda!

Τα νέα μοντέλα δείχνουν το μέλλον

Τέλος, να θυμίσουμε πως η παρουσία της Honda στο Τόκιο και το Japan Mobilty Show θα είναι ηχηρή. Εκτός, από την Honda SC e:, η εταιρεία θα παρουσιάσει τα Honda Specialty Sports Concept, SUSTANIA-C, CI-MEV, Pocket Concept. Φυσικά, θα παρουσιάσει και το Prologue.

Στόχος της εταιρείας είναι να προωθήσει την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και την εξοικονόμηση πόρων, καθώς και τις εκπληκτικές δυνατότητες των νέων της μοντέλων.

abb_img
spot_img