Το Jeep Grand Cherokee 4xe έφτασε στην Ελλάδα!

Το Jeep Grand Cherokee 4xe έφτασε στην Ελλάδα και η πέμπτη γενιά του αποδεικνύεται πιο φιλική για το περιβάλλον από ποτέ.

Ακούστε το άρθρο

Η πέμπτη γενιά του Grand Cherokee 4xe έφτασε στην Ελλάδα και πλέον μάθαμε τις τιμές όλων των εκδόσεων του. Η νέα γενιά του SUV αποτελεί το πιο φιλικό Grand Cherokee, το οποίο κατασκεύασε ποτέ η Jeep.

Επιπλέον, η κυκλοφορία του μοντέλου ως υβριδικού, είναι μέρος της στρατηγικής της Jeep, για τη δημιουργία μιας αποκλειστικά ηλεκτρικής γκάμας για την Ευρώπη.

Τα Jeep 4xe πρωταγωνιστούν στο «Jurassic World Dominion»

Το υβριδικό σύστημα του Grand Cherokee 4xe

Το σύστημα 4xe της Jeep προσφέρει στο νέο Grand Cherοkee 4xe αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία 50 χιλιομέτρων. Μάλιστα, η συνδυαστική αυτονομία αγγίζει τα 700 χιλιόμετρα.

Ουσιαστικά, το συγκεκριμένο σύστημα συνδυάζει έναν 2λιτρο turbo κινητήρα βενζίνης με δύο ηλεκτρικούς. Ακόμη, τον συνδυασμό συμπληρώνουν μία συστοιχία μπαταριών 400V και ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Τέλος, η συνολική απόδοση του μοντέλου φτάνει τους 380 ίππους και τα 637 Nm ροπής.

Το Jeep Grand Cherokee 4xe έφτασε στην Ευρώπη!

Οι τιμές των εκδόσεων του Grand Cherοkee 4xe είναι οι εξής:

  • Limited 4xe – 92.500 ευρώ
  • Trailhawk 4xe – 97.500 ευρώ
  • Overland 4xe – 100.000 ευρώ
  • Summit Reserve 4xe – 109.000 ευρώ

Jeep Wrangler 4xe: 2 νέες εξηλεκτρισμένες εκδόσεις

Παράλληλα, το Grand Cherokee 4xe και το plug-in hybrid σύστημα του, προσφέρουν απαλλαγή από την καταβολή τελών κυκλοφορίας και ελεύθερη είσοδο στο Δακτύλιο. Επιπλέον, ισχύει εργοστασιακή εγγύηση τεσσάρων ετών ή 160.000 χιλιομέτρων. Τέλος, το μοντέλο διαθέτει αντίστοιχης διάρκειας οδική βοήθεια.

abb_img