Το Koenigsegg Jesko κυνηγάει πασχαλινά αυγά στο χιόνι!

Βλέποντας το βίντεο με το Koenigsegg Jesko να τρέχει στις παγωμένες πίστες της Σουηδίας, θα χάσετε τα... αυγά και τα πασχάλια!

Ακούστε το άρθρο

Μετά το βίντεο, με την δοκιμή του εξωτικού Koenigsegg Jesko, είναι σίγουρο ότι θα βγούμε στους δρόμους για… αυγοκυνηγητό. Μήπως έτσι, έχουμε κι εμείς την τύχη του πρωταγωνιστή και «πέσουμε» πάνω στο εντυπωσιακό hypercar της σουηδικής φίρμας.

Το Koenigsegg Jesko δοκιμάζεται στη Σουηδία

Οι δοκιμές του εκθαμβωτικού μοντέλου έλαβαν χώρα στο γνωστό πλέον Αριεπλογκ της Σουηδίας, όπου πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες δοκιμάζουν τα νέα τους μοντέλα.

Το διαστημικό Koenigsegg Gemera κόβει την ανάσα!

Η Koenigsegg παρουσίασε τις δοκιμές σε ένα μικρής διάρκειας βίντεο, ξεκινώντας με… κυνήγι πασχαλινών αυγών. Με το Πάσχα να πλησιάζει μας έβαλε για τα καλά στο κλίμα. Το βίντεο ξεκινάει με έναν άνθρωπο, σε ένα χιονισμένο τοπίο, να συλλέγει πασχαλινά αυγά τα οποία βρίσκει στο διάβα του.

Προφανώς, το ατελείωτο κυνήγι των αυγών, τον οδηγεί στις εγκαταστάσεις της φίρμας, όπου ανακαλύπτει ξαφνικά το νέο Jesko. Το οποίο, ωστόσο είναι σε στάδιο εξέλιξης.

Το αμιγώς ηλεκτρικό Rimac Nevera απλά δεν πιάνεται!

Στη συνέχεια του βίντεο, βλέπουμε το ισχυρό αυτοκίνητο να τρέχει στην παγωμένη πίστα, δίνοντας ένα πραγματικό σόου.

Τι 1.600 ίπποι, τι 1.280!

Το Koenigsegg Jesko διαθέτει κινητήρα twin-turbo V8 5 λίτρων με ισχύ 1.600 ίππων και 1.500 Nm ροπής, με το βάρος του να είναι στα 1.420 κιλά. Και την τελική του ταχύτητα να φτάνει τα 482 χλμ./ώρα.

H Rolls-Royce Spectre τεστάρει τις αντοχές της στα χιόνια!

Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε ότι με απλή βενζίνη 95 οκτανίων, η απόδοση «πέφτει» στους 1.280 ίππους με 1.000 Nm. Διόλου άσχημα και πάλι!

Φύγαμε για αυγοκυνηγητό με το Koenigsegg Jesko:

abb_img