Το νέο Jeep Avenger πουλάει σαν… ζεστό ψωμί!

Το εντυπωσιακό Jeep Avenger ξεπέρασε ήδη τις 40.000 παραγγελίες, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι τυχαία το «Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς».

Το νέο Jeep Avenger έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού, με τις παραγγελίες του να έχουν ξεπεράσει τις 40.000 μονάδες. Μάλιστα, σε αυτό σημείο θα θυμίσουμε ότι το Avenger είναι το «Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» για το 2023.

Το νέο Jeep Avenger ενίσχυσε σημαντικά την παρουσία της μάρκας στα compact SUV, μαζί με το Renegade. Για την ακρίβεια, το πανευρωπαϊκό μερίδιο της Jeep στην κατηγορία σημείωσε αύξηση κατά 33,5% από τον Ιανουάριο έως και τον Αύγουστο του 2023, συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά. Ποσοστό που αντιστοιχεί σε εντυπωσιακή αύξηση πωλήσεων κατά 60%.

Η Ευρώπη υποδέχεται το νέο Jeep Wrangler

Το νέο Jeep Avenger πουλάει σαν... ζεστό ψωμί!

Ως μέτρο σύγκρισης, να αναφερθεί ότι το αντίστοιχο ποσοστό για το σύνολο της κατηγορίας δεν ξεπέρασε το 12,8%. Το νέο Jeep Avenger ενσωματώνει πλήρως τα ιδανικά της μάρκας. Μάλιστα, για το λόγο αυτό το Avenger έχει κερδίσει 10 αυτοκινητικά βραβεία.

Επιπλέον, το Avenger δίνει τη δυνατότητα στον υποψήφιο αγοραστή να βρει αυτό ακριβώς που αναζητά, μέσω μιας πλήρους γκάμας, η οποία περιλαμβάνει τόσο αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, όσο και μία με κινητήρα βενζίνης.

Η Jeep εξελίσσει την εκτός δρόμου αυτόνομη οδήγηση

Το νέο Jeep Avenger πουλάει σαν... ζεστό ψωμί!

Ένα 100% γνήσιο Jeep

Ανεξάρτητα από το σύστημα κίνησης που χρησιμοποιεί, το μικρότερο Jeep υιοθετεί το αυθεντικό DNA της εταιρείας σε ένα compact αμάξωμα. To μήκος του αγγίζει τα 4,1 μέτρα, ενώ ξεχωρίζει για τον δυναμισμό, το στιλ και την πρακτικότητα του. Όπως επίσης και για την υψηλή τεχνολογία που ενσωματώνει.

Επιπλέον, οι επιβάτες του Jeep Avenger απολαμβάνουν άνεση, ευκολία και πάνω από όλα ασφάλεια. Η ηλεκτρική έκδοση συγκεντρώνει το 40% των αγοραστών και διαθέτει ηλεκτρικό σύστημα υπό τάση 400 V, κινητήρα 156 ίππων και μπαταρία 54 kWh. Η μέση αυτονομία αγγίζει τα 400 χιλιόμετρα και μπορεί να φτάσει τα 550 χιλιόμετρα σε καθαρά αστικές συνθήκες.

Τέλος, χάρη στη γρήγορη φόρτιση, η μπαταρία φτάνει από το 20% στο 80% σε λιγότερο από 25 λεπτά. Ενδεικτικό της ταχύτητας φόρτισης είναι το γεγονός ότι κερδίζει 30 χιλιόμετρα αυτονομίας σε μόλις 3 λεπτά.

abb_img
spot_img