Το Nissan Ariya υπακούει πιστά κάθε εντολή σας

Το τεχνολογικά προηγμένο και ηλεκτρικό Nissan Ariya, αποτελεί τον τέλειο συνεργάτη, καθώς υπακούει πιστά κάθε εντολή του οδηγού.

Το Nissan Ariya ως αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο εντυπωσιάζει κάθε στιγμή με τις δυνατότητές του. Επιπλέον, η Nissan έχει επιλέξει να το εξοπλίσει με τα πιο προηγμένα συστήματα που διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της. Προφανώς, σκοπός της ιαπωνικής φίρμας είναι να προσφέρει άνεση και ασφάλεια στους επιβαίνοντες, καλύπτοντας ακόμη και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις.

Τώρα, το Nissan Ariya το αποδεικνύει ακόμα μία φορά, καθώς μας θυμίζει ότι είναι κάτι περισσότερο από ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Ειδικότερα, με την τελευταία τεχνολογία συνδεσιμότητας της Nissan, το μηδενικών εκπομπών crossover μπορεί να γίνει ο καλύτερος προσωπικός βοηθός σας. Έτσι, με απλές φωνητικές εντολές ή επιλογές στο smartphone σας, αποκτάτε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα έξυπνων εμπειριών κινητικότητας.

Το καλοκαίρι πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς, οπότε αυτή είναι μία καλή ευκαιρία να ανακαλύψετε τις αρετές του ιαπωνικού μοντέλου. Για παράδειγμα, φανταστείτε ένα καλοκαιρινό οικογενειακό ταξίδι διακοπών με το Ariya, σε μία μαγευτική παραλία, ένα ηλιόλουστο πρωινό.

Test Drive || Nissan Leaf: Ο πρωτοπόρος των ηλεκτρικών!

Οι δυνατότητες συνδεσιμότητας του Nissan Ariya ικανοποιούν σε κάθε περίσταση

Είναι ακόμη νωρίς, αλλά ήδη κάνει ζέστη έξω. Άρα, ενεργοποιείτε τον κλιματισμό του Ariya, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία τηλεχειρισμού του NissanConnect. Έτσι, θα εξασφαλίσετε ότι η καμπίνα είναι δροσερή κατά την αναχώρηση. Έπειτα, μετά από κάποια ώρα οδήγησης, τα παιδιά θα πρέπει να κάνουν ένα διάλειμμα.

Ωστόσο, με την φωνητική εντολή «Γεια Nissan, υπάρχει μια καφετέρια εδώ κοντά;» όλα θα αλλάξουν. Μάλιστα, το σύστημα θα προβάλλει στην οθόνη πλοήγησης ότι ζητήσατε, ενώ παράλληλα το σημείο θα συμπεριλαμβάνει και σταθμό φόρτισης.

Όταν επιστρέψετε στο αυτοκίνητο, η καμπίνα σίγουρα θα έχει ανεβάσει θερμοκρασία. Τότε, θα πείτε «Γεια Nissan, ρύθμισε τη θερμοκρασία στους 21 βαθμούς». Έτσι, ο κλιματισμός θα κάνει ότι ακριβώς ζητήσατε, ενώ από την οθόνη πλοήγησης οι επιβαίνοντες μπορούν να απαντάνε handsfree σε κάθε κλήση. Αφού φτάσετε στην παραλία, μέσω της οθόνης πλοήγησης 12,3 ιντσών θα εντοπίσετε γρήγορα μία θέση στάθμευσης.

Test Drive || Nissan Qashqai Hybrid: O βασιλιάς είναι και υβριδικός!

Το Nissan Ariya υπακούει πιστά τις εντολές σας

Παράλληλα, ενώ περπατάτε στην παραλία, τσεκάρετε ξανά την εφαρμογή τηλεφώνου NissanConnect. Έτσι, με αυτό τον τρόπο θα είστε σίγουροι ότι έχετε κλειδώσει το αυτοκίνητο. Φυσικά, μπορείτε να το κάνετε και από απόσταση, εάν χρειαστεί. Επίσης, ενημερώνεστε για την αυτονομία του Ariya, ώστε να προγραμματίσετε τον επόμενο προορισμό σας.

Test Drive || Δοκιμάζουμε το Nissan Juke DIG-T 114 PS!

Καθώς πλησιάζετε στη γειτονιά σας, ζητάτε από την Amazon Alexa να ενεργοποιήσει τον κλιματισμό και τα φώτα του σπιτιού σας. Επιπλέον, έχετε προκαθορίσει την ώρα έναρξης της φόρτισης, ώστε το Ariya να φορτίσει κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν το ρεύμα είναι φθηνότερο.

Για να ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες του αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της Nissan, θα πρέπει να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα. Εκεί θα ενημερωθείτε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό του, ώστε να αποφασίσετε ποια έκδοση ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες.

Editorial