Το Opel Frontera επιστρέφει μετά από 20 χρόνια, ως ηλεκτρικό

Η Opel ανακοίνωσε ότι το όνομα Frontera θα επιστρέψει μέσα στο 2024, άλλα πάνω σε ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα με εντελώς νέο αμάξωμα.

Η Opel ανακοίνωσε ότι το όνομα Frontera θα επιστρέψει μέσα στο 2024. Άλλα πάνω σε ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα με εντελώς νέο αμάξωμα.

Λίγες πληροφορίες έχουν ανακοινωθεί για το νέο μοντέλο. Όμως ξέρουμε ότι πάνω του θα έχει το νέο σήμα της μάρκας με τον κεραυνό και θα μπαίνει στην πρίζα.

Για πρώτη φορά είδαμε το όνομα Frontera το 1991 και έως το 1998. Τότε το μοντέλο ήταν ένα SUV που είχε ως βάση Isuzu Wizard. Μετά το τέλος της εμπορικής ζωής της 1ης γενιάς, ήρθε η ανανεωμένη γενιά, με την ονομασία Frontera B. Αυτό έμεινε στις εκθέσεις της μάρκας μέχρι το 2004. Η γενιά, που τώρα ετοιμάζεται, θα έχει τεράστιες διαφορές από τα προηγούμενα Frontera. Αφού ουσιαστικά θα είναι ο αντικαταστάτης του σημερινού Crossland.

Έτσι θα μοιάζει το Frontera

Προς το παρόν η Opel έχει αποκαλύψει μόνο 2 εικόνες teaser και κρατά καλά κρυμμένη τη σιλουέτα του καινούριου Frontera. Όμως έχει κάνει αναφορά στην εμφάνιση, λέγοντας πως θα δούμε μια τολμηρή και καθαρή σχεδιαστική ερμηνεία της φιλοσοφίας της μάρκας. Και ότι το μοντέλο θα  χρησιμοποιεί το νέο της σήμα «Blitz».

Πάντως οι εικόνες δίνουν μερικά στοιχεία. Από την πρώτη είναι ξεκάθαρο το μεγάλο μέγεθος του αυτοκινήτου, μια σχετικά επίπεδη οροφή, μεγάλα πλαϊνά παράθυρα και μια αεροτομή στο πίσω μέρος της οροφής.

Ο νέος «κεραυνός» της Opel

Το Opel Frontera επιστρέφει μετά από 20 χρόνια, ως ηλεκτρικό

Ενώ η δεύτερη εικόνα teaser δείχνει το εμπρός μέρος του Frontera και ξεχωρίζει η διαφορετική μάσκα και τα φωτιστικά σώματα LED.

Τέλος, σύμφωνα με την Opel, το νέο μοντέλο θα έχει υψηλό επίπεδο χώρου και ευελιξίας. Και θα έχει ως στόχο πελάτες με έντονο τρόπο ζωής και σε πελάτες με οικογένεια. Ο διευθύνων σύμβουλος της Opel Florian Huettl ανέφερε ότι το όνομα Frontera ταιριάζει ιδανικά στο συναρπαστικό νέο μοντέλο. Το οποίο μάλιστα θα είναι στον πυρήνα της αγοράς.

Περιμένουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες να δούμε τις πρώτες εικόνες και να μάθουμε λεπτομέρειες για το νέο Frontera.

 

abb_img
spot_img