Το Pebble Flow έχει τη δική του… ενέργεια

Το Pebble Flow είναι ένα ηλεκτρικό τροχόσπιτο, που θα κάνει φυσικό ντεμπούτο στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες τον ερχόμενο Νοέμβρη.

Τα ταξίδια με τροχόσπιτο είναι τα καλύτερα, λένε κάποιοι. Εμείς λέμε ότι τα ταξίδια με ηλεκτρικό τροχόσπιτο είναι ακόμη καλύτερα. Για όσους από εσάς δεν έχετε την ίδια άποψη, το Pebble Flow θα σας κάνει να αναθεωρήσετε.

Το ηλεκτρικό τροχόσπιτο της εταιρείας Pebble από την Καλιφόρνια, είναι έτοιμο να κάνει το φυσικό ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες τον Νοέμβριο του 2023. Το Flow παρουσιάζει μοναδικές δυνατότητες, καθώς διαθέτει την δική του ενέργεια, ενώ είναι ιδανικό για όσους θέλουν να ταξιδέψουν με ηλεκτρικό αυτοκίνητο, αλλά και ηλεκτρικό τροχόσπιτο.

Το τροχόσπιτο Romotow κυριολεκτικά… ξεδιπλώνεται!

Το Pebble Flow έχει τη δική του… ενέργεια

Το Pebble Flow είναι αυτόνομο

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία δημιούργησε το Flow με τέτοιο τρόπο, ώστε αν κάποιος επιλέγει να ταξιδέψει με αυτό τον τρόπο να μη έχει το άγχος της αυτονομίαςεπί 2. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το Pebble Flow είναι ένα ηλεκτρικό τροχόσπιτο, το οποίο έχει τις δικές του μπαταρίες και τους δικούς τους ηλεκτροκινητήρες.

Επιπλέον, όταν το τροχόσπιτο είναι κοτσαρισμένο στο (ηλεκτρικό) αυτοκίνητο, τότε αυτό δεν είναι απαραίτητο να ξοδεύει όλη του την ενέργεια για να τραβήξει επιπλέον βάρος. Ωστόσο, το πιο σημαντικό που μπορεί να κάνει το Pebble Flow είναι ότι μπορεί να κινηθεί αυτόνομα. Δηλαδή, μπορεί να πάει από μόνο του στην θέση που θέλει να είναι ο οδηγός, ή να πλησιάσει το όχημα κοντά στο κοτσαδόρο.

Ένα νέο… τροχόσπιτο δια χειρός Airstream και Porsche

Το Pebble Flow έχει τη δική του… ενέργεια

Όλα είναι εύκολα χάρη στο Magic Hitch

Επίσης, η εταιρεία από την Καλιφόρνια έχει αναπτύξει για το Flow, μία πρόσθετη λειτουργία πρόσδεσης εν ονόματι Magic Hitch. Μέσω αυτής, η τοποθέτηση και η σύνδεση του ρυμουλκούμενου με το ρυμουλκούμενο όχημα γίνεται αυτόματα. Το όχημα ρυμούλκησης πρέπει να έχει ικανότητα ρυμούλκησης τουλάχιστον 2,8 τόνων για να χειριστεί το Flow.

Επιπλέον, η μπαταρία του Flow έχει ενεργειακή χωρητικότητα 45 kWh. Σύμφωνα με την Pebble, μπορεί να τροφοδοτήσει όλες τις συσκευές που υπάρχουν στο ρυμουλκούμενο όχημα. Ακόμη, το Flow θα μπορεί να λειτουργεί χωρίς φόρτιση για έως και 7 ημέρες. Αυτό το οφείλει στους ηλιακούς συλλέκτες και την ανάκτηση της ενέργειας κατά το φρενάρισμα.

The Boulder: Ένα τροχόσπιτο… powerbank!

Το Pebble Flow έχει τη δική του… ενέργεια

Με InstaCamp διανυκτερεύεις στην ύπαιθρο

Βεβαίως, η εταιρεία έχει φροντίσει και για όσους επιθυμούν να παραμείνουν στην εξοχή με το Flow. Ειδικότερα, το έχει εξοπλίσει με τη λειτουργία InstaCamp. Η εν λόγω λειτουργία αναπτύσσει ή ανασύρει μια τέντα, σκάλες, φώτα και σταθεροποιητές αυτόματης οριζοντίωσης. Και όλα αυτά μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Τέλος, το κόστος του κλασικού μοντέλου είναι στα 109.000 δολάρια. Μαζί με το Magic Pack η τιμή εκκίνησης είναι στα 125.000 δολάρια. Όσο για τις παραδόσεις του, αυτές ξεκινούν στα τέλη του 2024.

Δείτε το βίντεο με το Pebble Flow και ζηλέψτε άφοβα:

abb_img
spot_img