Το πρωτότυπο Nissan Zero EV αποκαλύπτεται!

H ηλεκτροκίνητη επανάσταση καλά κρατεί, με το Nissan Zero EV να παρουσιάζεται στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Το Nissan Zero EV Concept , θα κάνει την εμφάνισή του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης 2022. Η ιαπωνική εταιρεία είναι σε πυρετώδεις προετοιμασίες εν όψει της επερχόμενης έκθεσης, όπου και πάλι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Nissan: Ηλεκτρική αντεπίθεση με φουλ της τεχνολογίας!

Η Nissan πρωταγωνιστεί στην ηλεκτροκίνηση

Φωτογραφίες του Nissan Zero EV Concept είδαμε στο Instagram. Αυτές δείχνουν ένα ψηφιακό δημιούργημα, που έχει την υπογραφή του FLAT HAT 3D Studio και συγκεκριμένα του Ted Li. Γνωστός και ως flathat3d.

Η Nissan άλλωστε συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στον χώρο των ηλεκτρικών οχημάτων. Προφανώς, και η πρόσφατη ανακοίνωσή της για το νέο εργοστάσιο μπαταριών στερεάς κατάστασης, επαληθεύει τη δυναμική της.

H Nissan φέρνει επαναστατική τεχνολογία για μπαταρίες!

Θα δούμε ποτέ το Nissan Zero EV;

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες του πρωτότυπου Zero EV, είναι σίγουρο ότι ανοίγουν την όρεξη των φίλων της ιαπωνικής φίρμας. Καθώς, κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ο προπομπός της επόμενης γενιάς του θρυλικού Z(ero), στην πιο οικολογική εκδοχή του.

Για την ακρίβεια, αν αντί του V6 κινητήρα των 400 ίππων με τον οποίο εφοδιάζεται η έβδομη γενιά του Ζ, βλέπαμε έναν ηλεκτροκινητήρα, δεν θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον; Σε συνδυασμό μάλιστα, με τη ρετρό και ταυτόχρονα μοντέρνα εμφάνιση του και την οδηγική απόλαυση που προσφέρει!

Nissan Second Life: Η δεύτερη ζωή των μπαταριών

Ωστόσο, το σημαντικό πίσω από την ψηφιακή δημιουργία του Ted Li, είναι ότι βάζει σε σκέψεις την ιαπωνική φίρμα για το νέο Z(ero). Δηλαδή, της ηλεκτρικής έκδοσης του, με σύστημα κίνησης από μπαταρία. Γιατί όχι;

 

 

abb_img
spot_img