Το Range Rover δεν μας αφήνει να βγούμε έξω από το αυτοκίνητο

Η νέα τεχνολογία περιορισμού όπως επίσης και εξάλειψης θορύβου του Range Rover αποτελεί παγκόσμια πρωτοπορία.

ΎΔΟΚίνηση, καυσαέριο και θόρυβος… αποτελούν το τρίπτυχο «της επιτυχίας» για τον εκνευρισμό και την απόλυτη καταστροφή της καλής μας διάθεσης κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μας.

Βέβαια, το νέο Range Rover όμως δεν περιορίζει απλώς τον ανεπιθύμητο θόρυβο στο ελάχιστο αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να τον εξαλείψει. Η νέα τεχνολογία της Land Rover χρησιμοποιεί το πρωτοποριακό σύστημα ήχου Surround Meridian Signature.

Το σύστημα ήχου του Range Rover προσαρμόζει τις συνθήκες εντός του αυτοκινήτου

Το επόμενης γενιάς Active Noise Cancellation επιτυγχάνεται μέσω των ηχείων που βρίσκονται στα προσκέφαλα των καθισμάτων. Υπάρχουν ηχεία και στις δύο πλευρές δημιουργώντας τέσσερα είδη «ήσυχων ζωνών».

Ειδικότερα, το σύστημα χρησιμοποιεί μικρόφωνα που είναι στους θόλους των τροχών και παρακολουθούν συνεχώς τα επίπεδα του θορύβου στον δρόμο.

Ο μηχανικός IainSuffield, ο οποίος δούλεψε πάνω στο νέο σύστημα αναφέρει ότι υπάρχει ένα ακόμα όφελος:

«Παρέχουμε μια καμπίνα που είναι πολύ πιο κατάλληλη ώστε οι πελάτες να μπορούν να μπορούν απολαύσουν το υψηλής ποιότητας σύστημα Meridian. Δεν χρησιμεύει απλώς για να κάνετε την καμπίνα σας πιο ήσυχη, αλλά και για να ακούτε τη μουσική σας καλύτερα».

Μάλιστα μπορεί να υπολογίσει πόσα άτομα είναι στην καμπίνα του αυτοκινήτου ανά πάσα στιγμή. Έτσι θα προσαρμόσει αυτόματα τις συνθήκες αποδίδοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι ήσυχες ζώνες μαζί με ακουστικά και πλαστικοποιημένα γυαλιά δημιουργούν γαλήνιο καταφύγιο και έναν πραγματικά ήσυχο εσωτερικό χώρο.

Το αποτέλεσμα είναι ένα ιδανικό μέρος για ουσιαστικές συνομιλίες. Ακόμα βέβαια και για συσκέψεις για τους ανθρώπους που έχουν την δυνατότητα να δουλεύουν εξ αποστάσεως.

 Το ηλεκτρικό ποδήλατο που μπορεί να μετατραπεί σε… κινητό γραφείο

Η «αίθουσα συσκέψεων και το κινητό γραφείο» της Nissan

Το περασμένο καλοκαίρι, η Nissan, σε συνεργασία με τις εταιρείες Dai Nippon Printing, Zenrin, Softbank και Kuwahara, ανέλαβε την πρόκληση να μετατρέψει το μοντέλο Elgrand σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Iδανικό να προσφέρει νέες δυνατότητες στους ιδιοκτήτες και στους χρήστες του.

Η Nissan μετατρέπει το σαλόνι του αυτοκινήτου σε… αίθουσα συσκέψεων

Επιπλέον, μία από τις πιο πρωτοποριακές ιδέες ως προς την αξιοποίηση του χρόνου, είναι η μεταμόρφωση του εσωτερικού του… σε μια κινητή αίθουσα συσκέψεων.

Τέλος, η δυνατότητα του Nissan Elgrand, Mobile Work Suite επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν διαδικτυακές επισκέψεις, από την άνεση του αυτοκινήτου τους.

Editorial