Η Nissan μετατρέπει το σαλόνι του αυτοκινήτου σε… αίθουσα συσκέψεων

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο από την Nissan που μετατρέπεται σε κινητό γραφείο συσκέψεων  κάνοντας τις διαδρομές μας πιο άνετες και πιο... αποτελεσματικές

Μια τάση που αλλάζει ριζικά την ποιότητα της ζωής μας προς το καλύτερο… Η εξ αποστάσεως εργασία και δεδομένα της καθημερινότητας μας – όπως το ότι κρατάμε συνήθως το κινητό μας στα χέρια μας κατά τη διάρκεια της παραμονής μέσα σε ένα αυτοκίνητο – συνενώθηκαν, δημιουργώντας νέες δυνατότητες.

Το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, ο τρόπος που εργαζόμαστε έχει διαφοροποιηθεί σημαντικά.

Καθώς η εξ αποστάσεως εργασία γίνεται πιο διαδεδομένη, προσφέρονται ολοένα και περισσότερες ευκαιρίες για να σκεφτούμε πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε καλύτερα τον χρόνο μας κατά την μετακίνησή μας, επιδιώκοντας μια υγιή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Mobile Work Suite: To Nissan Elgrand μετατρέπεται σε…αίθουσα συσκέψεων

Το περασμένο καλοκαίρι, η Nissan, σε συνεργασία με τις εταιρείες Dai Nippon Printing,
Zenrin, Softbank και Kuwahara, ανέλαβε την πρόκληση να μετατρέψει το μοντέλο
Elgrand σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο ιδανικό να προσφέρει νέες δυνατότητες στους ιδιοκτήτες και στους χρήστες του.

Μια από τις πιο πρωτοποριακές ιδέες ως προς την αξιοποίηση του χρόνου που περνάμε στο δρόμο μέσα στο αυτοκίνητο μας, είναι η μεταμόρφωση του εσωτερικού του… σε μια κινητή αίθουσα συσκέψεων.

Η δυνατότητα του Nissan Elgrand, γνωστή ως Mobile Work Suite επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν διασκέψεις μέσω του διαδικτύου, από την άνεση του αυτοκινήτου τους.

Γενικότερα, η διερεύνηση των νέων υπηρεσιών κινητικότητας αναπτύσσεται συνεχώς, αποφέροντας συνεχώς νέα χρήσιμα αποτελέσματα. Η ίδια η Nissan θεωρεί ότι ακόμη και οι νέες δυνατότητες που ήδη έχουν αναπτυχθεί, αξίζουν περαιτέρω εξερεύνησης.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, η Nissan έλαβε πολλά θετικά σχόλια από τους συμμετέχοντες που δοκίμασαν την κινητή αίθουσα συσκέψεων.

Το ηλεκτρικό ποδήλατο που μπορεί να μετατραπεί σε… κινητό γραφείο

«Ήταν πολύ εύκολο στη χρήση», δήλωσε ένας συμμετέχων, «και θα ήθελα να δω την υπηρεσία διαθέσιμη για εμπορική χρήση».

Ένας άλλος συμμετέχων περιέγραψε την εμπειρία του ως εξής «Πρόκειται για έναν πραγματικά άνετο, κινητό χώρο για συναντήσεις και συσκέψεις και είμαι σίγουρος ότι όταν οι άνθρωποι αρχίσουν να τον χρησιμοποιούν και με αυτή τη χρήση, δεν θα μπορούν να ζήσουν με τίποτα χωρίς αυτή τη δυνατότητα!».

Είτε βρίσκεται κανείς σε επαγγελματικό ταξίδι, είτε πηγαίνει στο σπίτι από το γραφείο, θα μπορεί να έχει δυνατότητες όπως το Elgrand Mobile Work Suite που μπορούν να τον βοηθήσουν να αξιοποιήσει τον χρόνο του στο έπακρο κατά τις διαδρομές που πραγματοποιεί με το αυτοκίνητο, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για εκείνον και τους αγαπημένου του.

Η Nissan δημιούργησε το δικό της metaverse με την VR εμπειρία στη γκαλερί Nissan Crossing

Είναι σίγουρο πως η τεχνολογία βρίσκει τις καλύτερες εκφάνσεις της όταν προσφέρει κάτι ουσιαστικό στους χρήστες της, όπως είναι η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και ο ελεύθερος χρόνος.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!