Το Stromer ST7 θριάμβευσε στα Red Dot Awards 2023

Η πρακτικότητα σε συνδυασμό με την ξεχωριστή εμφάνιση, «χάρισαν» στο Stromer ST7, το βραβείο σχεδίασης στα φετινά Red Dot Design Awards.

Ακούστε το άρθρο

Η Stromer είναι γνωστή ως η «Lamborghini» των ηλεκτρικών ποδηλάτων. Τρανό παράδειγμα, το νέο Stromer ST7, το οποίο απέσπασε το βραβείο «Red Dot Award: Best of the Best 2023» στην κατηγορία Product Design, στα Red Dot Awards 2023. Τα εν λόγω βραβεία είναι ιδιαίτερα σημαντικά σε ότι αφορά τον τομέα του design, ενώ η κατάκτησή τους αποτελεί σημαντική υπόθεση.

Το Stromer ST7 αποκτά εντυπωσιακή αυτονομία

Το Stromer ST7 με τα χαρακτηριστικά του, κέρδισε την αυστηρή κριτική επιτροπή, η οποία αιτιολόγησε την απονομή του βραβείου, αναφέροντας τα εξής:

«Σχεδιάστηκε με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Το αποτέλεσμα είναι ένα υψηλό επίπεδο πρακτικότητας, σε συνδυασμό με μια ξεχωριστή εμφάνιση».

Η εμφάνιση του Stromer ST7 είναι εξαιρετική, ωστόσο, το εν λόγω ηλεκτρικό ποδήλατο ξεχωρίζει και για τα χαρακτηριστικά του. Η μπαταρία του, χωρητικότητας 1.440 Wh προσφέρει αυτονομία έως και 260 χιλιομέτρων, καθιστώντας το ως το πρώτο ηλεκτρικό ποδήλατο με δυναμική αυτοκινήτου.

Το Stromer ST7 είναι ήδη sold out!

Επίσης, η αλλαγή ταχυτήτων είναι εφικτή με χρήση μοχλού. Μάλιστα, με το σύστημα ταχυτήτων της Stromer, ο αναβάτης μπορεί να αλλάξει ταχύτητα ακόμη και όταν είναι σταματημένος. Επιπλέον, λειτουργούν εξαιρετικά και σε γρήγορες διαδρομές, πέρα από αναβάσεις.

Microlino: Στην Ελλάδα από την Kosmoride!

Το Stromer ST7 είναι σπορ και δεν το κρύβει

Το τιμόνι του είναι σπορ, ενώ το βάρος του δημιουργεί τη σωστή αναλογία με τον εμπρόσθιο και τον πίσω τροχό. Έτσι, ταιριάζει απόλυτα με τη σπορ φύση του e-bike, παρέχοντας τη μέγιστη ασφάλεια. Βέβαια, σε αυτό βοηθούν και τα εκπληκτικά δισκόφρενα, τα οποία έχουν και σύστημα ABS.

Με την τεχνολογία που διαθέτει το Stromer ST7, μπορεί να επιταχύνει γρήγορα, ειδικά με τη σπορ λειτουργία που διαθέτει. Επιπλέον, η κίνηση του είναι ομαλή, αθόρυβη και ξεκούραστη. Ότι ακριβώς αναζητά κάποιος από ένα ηλεκτρικό ποδήλατο.

Αποστολή στην Ελβετία: Ο Γύρος της Λίμνης Τουν με ηλεκτρικό ποδήλατο Stromer!

Τα μοντέλα της Stromer στα καταστήματα της Kosmoride

Το ST7 είναι ένα από ένα τα κορυφαία e-bikes παγκοσμίως, όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της ελβετικής εταιρείας. Εμείς στο CarsElectric.gr, αυτό το γνωρίζουμε από πρώτο… χέρι. Τον περασμένο Ιούνιο ταξιδέψαμε στην Ελβετία και κάναμε τον Γύρο της Λίμνης Τουν, παρέα με δύο μοντέλα της εταιρείας, τα ST3 και ST5.

Τέλος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα βραβευμένα μοντέλα της εταιρείας στο site, αλλά και στο δίκτυο καταστημάτων της Kosmoride. Φυσικά, η απόκτησή τους είναι εφικτή με αφαίρεση της επιδότησης, καθώς και με επιπλέον όφελος 15%.

abb_img