Το Stromer ST7 είναι ήδη sold out!

Το Stromer ST7 είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο με εντυπωσιακή αυτονομία, το οποίο έχει ήδη ξεπουλήσει πριν καν το δούμε στις εκθέσεις.

Το ηλεκτρικό ποδήλατο Stromer ST7 δεν το έχουμε δει σε εκθέσεις, αλλά είναι ήδη sold out. Το κατασκευάζει η ελβετική εταιρεία Stromer και θα αποτελεί τη ναυαρχίδα της. Μάλιστα, την Stromer πολλοί την θεωρούν ως την κορυφαία κατασκευάστρια ηλεκτρικών ποδηλάτων, παρά τα μόλις 13 χρόνια λειτουργίας της.

Αποστολή στην Ελβετία: Ο Γύρος της Λίμνης Τουν με ηλεκτρικό ποδήλατο Stromer!

Ας γνωρίσουμε το Stromer ST7

Το Stromer ST7 είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, το οποία παρουσιάζει αυτονομία παρόμοια με αυτήν ενός αυτοκινήτου. Η αυτονομία του αγγίζει τα 260 χιλιόμετρα, από μία συστοιχία μπαταριών ιόντων λιθίου χωρητικότητας 1,44 kWh.

Επιπλέον, το ποδήλατο διαθέτει έναν ηλεκτρικό κινητήρα ισχύος 1,28 ίππων και 52 Nm ροπής. Ουσιαστικά, ο κινητήρας προσφέρει στον αναβάτη σημαντική υποβοήθηση και ταχύτητα έως και 45 χλμ./ώρα. Ακόμη, ο χρόνος αλλαγής στο κιβώτιο ταχυτήτων φτάνει τα 0,2 δευτερόλεπτα.

Η Kosmoride γιορτάζει την «Εβδομάδα Ηλεκτρικού Ποδηλάτου»

Με άνεση και ασφάλεια

Το αλουμινένιο πλαίσιο του Stromer ST7 βγαίνει σε τρία μεγέθη, ώστε να ταιριάζει σε κάθε αναβάτη. Ακόμη, το ποδήλατο διαθέτει τροχούς 27,5 ιντσών, οι οποίοι προσφέρουν αίσθηση άνεσης. Μάλιστα, την εν λόγω αίσθηση επιτείνει και η προαιρετική μπροστινή ανάρτηση.

Την ασφάλεια στην οδήγηση προσφέρουν οι δίσκοι στον εμπρός και πίσω τροχό διαμέτρου 203 χιλιοστών. Επιπλέον, οι δαγκάνες δύο εμβόλων αλλά και το προαιρετικό ABS, συμβάλλουν τα μέγιστα στην ασφάλεια του αναβάτη.

Τα e-Bikes της Kosmoride τώρα και στη Λάρισα!

Το Stromer ST7 διαθέτει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά και συστήματα:
  • Δυνατότητα συνδεσιμότητας για smartphone
  • Κλείδωμα ασφαλείας μέσω Bluetooth
  • Ρύθμιση του επιπέδου υποβοήθησης του ηλεκτρικού κινητήρα
  • Ενσωματωμένο σύστημα γεωτροπισμού
  • Ψηφιακός πίνακας πληροφοριών
  • Φτερά για προστασία από τα νερά
  • Σχάρα

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!