Το Tesla Model 3 Performance έρχεται ανανεωμένο

Η Tesla επιβεβαίωσε πως το Model 3 Performance θα κάνει την εμφάνισή του στις αρχές του 2024 και θα είναι κάτι… «σπέσιαλ».

Ένας εκπρόσωπος της Tesla έκανε μία αποκάλυψη που θα εντυπωσιάσει τόσο τους φίλους της μάρκας, όσο και τους λάτρεις της ηλεκτροκίνησης. Η αποκάλυψη έχει να κάνει με το Tesla Model 3 Performance, το οποίο περιγράφεται ως «κάτι σπέσιαλ».

Παράλληλα, θα προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις και βελτιώσεις σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, το Model 3 Performance θα κάνει την εμφάνισή του το α’ εξάμηνο του 2024.

Το Tesla Model 3 ανανεώθηκε και… εκπλήσσει!

To επερχόμενο Tesla Model 3 Performance είναι γρηγορότερο

Πιο συγκεκριμένα, η ανανεωμένη έκδοση Performance θα ολοκληρώνει την απόσταση 0-100 χλμ./ώρα σε μικρότερο χρόνο των 3,2 δευτερολέπτων. Μάλιστα, αυτό σημαίνει πως θα ξεπεράσει την προηγούμενη έκδοση, η οποία την έκανε σε 3,6 δευτερόλεπτα. Όσο για την αυτονομία του, αυτή θα είναι στα 505 χιλιόμετρα ανά φόρτιση.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία επιδιώκει να διορθώσει κάθε αδυναμία της προηγούμενης Performance έκδοσης, προσφέροντας έτσι ένα ενισχυμένο και πρωτοποριακό ηλεκτρικό σεντάν.

Επιταχύνοντας με ένα «γυμνό» Tesla Model 3

Υψηλές επιδόσεις και τεχνολογία σε προσιτή τιμή

Ακόμη, η νέα έκδοση θα φέρει νέες ζάντες Helixx 19 ιντσών. Όπως επίσης μεγαλύτερα φρένα και ελαστικά υψηλών επιδόσεων και πιο σπορ ανάρτηση. Προφανώς, θα ενσωματώνει και τις τελευταίες αναβαθμίσεις που παρουσίασε το ανανεωμένο Model 3.

Όσον αφορά την τιμή του Tesla Model 3 Performance, σύμφωνα με εκτιμήσεις θα ξεκινάει από 55.000 ευρώ, η οποία αναλογικά με τις υψηλές επιδόσεις και την προηγμένη τεχνολογία είναι αρκετά προσιτή.

Οδηγώντας ένα Tesla Model 3… ανάποδα!

Και το Tesla Model 3 στο ίδιο μονοπάτι

Καταλήγοντας, θυμίζουμε ότι η μάρκα παρουσίασε και την ανανεωμένη έκδοση του Model 3 στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου. Το ανανεωμένο μοντέλο προσφέρει αυξημένη αυτονομία και στις 2 διαθέσιμες εκδόσεις του.

Πιο συγκεκριμένα, το πισωκίνητο μοντέλο φτάνει έως τα 513 χιλιόμετρα (WLTP) με μία φόρτιση, ενώ το Long Range τα 629 χιλιόμετρα (WLTP). Ωστόσο, για να γίνουν αυτά τα νούμερα πραγματικότητα, θα πρέπει το Model 3 να διαθέτει τις ζάντες ελαφρού κράματος Nova, των 19 ιντσών.

Για να δούμε πότε… θα δούμε το ανανεωμένο Tesla Model 3 Performance;

abb_img
spot_img