Το Tracker OX EV σηκώνει τα… πάντα!

Το ηλεκτρικό UTV, Tracker OX EV, πάει εκεί που δεν πάνε άλλα οχήματα, ενώ διαθέτει εξαιρετικές προδιαγραφές μεταφοράς και ρυμούλκησης.

Ένα νέο και αμιγώς ηλεκτρικό UTV (Utily Vehicle), το οποίο μοιάζει με εξελιγμένο καρότσι του γκολφ, έκανε την εμφάνιση του. Ο λόγος για το Tracker OX EV, το side-by-side όχημα, το οποίο αποτελεί εναλλακτική λύση για όχημα εκτός δρόμου.

Τον εν λόγω ηλεκτρικό όχημα αποκάλυψε πρόσφατα η εταιρεία Tracker Off Road, η οποία το έχει σχεδιάσει για να είναι πραγματικά χρήσιμο. Μπορεί να κινηθεί εκεί που άλλα οχήματα δεν μπορούν, ενώ παράλληλα σέβεται το περιβάλλον.

To ηλεκτρικό Pick-Up της GM δεν θα είναι ακριβό!

Το Tracker OX EV «πιάνει» 26,5 χλμ./ώρα

Το νέο μοντέλο διαθέτει έναν ηλεκτρικό κινητήρα με απόδοση 11,1 kW, σε συνδυασμό  με μπαταρία 48V 11,1 kWh και χρησιμοποιεί κυψέλες μπαταρίας ιόντων λιθίου 4860 της Samsung.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το Tracker OX EV θα έχει τελική ταχύτητα 26,5 χλμ./ώρα, ενώ η μπαταρία θα παρέχει στο όχημα αυτονομία μέχρι και 95 χιλιόμετρα. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει ότι θα προσφέρει αυτονομία από 48 έως και 95 χιλιόμετρα. Προφανώς, ανάλογα με τις συνθήκες.

Επιπλέον, το όχημα φέρει ενσωματωμένο φορτιστή, που θα επιτρέψει στον ιδιοκτήτη του OX EV να επαναφορτίσει από μία τυπική πρίζα. Η εταιρεία δεν αναφέρει την ακριβή χωρητικότητα της μπαταρίας στον ιστότοπό της. Ωστόσο, αναφέρει ότι η επαναφόρτιση μπορεί να γίνει σε 6 ώρες, κάτι που σημαίνει η χωρητικότητα είναι περίπου 5 kWh.

Changli CLZKC-009: Ηλεκτρικό Pick-Up με τιμή 2.000 δολάρια

Αντέχει βάρος το OX EV

Το ηλεκτρικό UTV ξεχωρίζει επίσης, για την ικανότητά του να μεταφέρει μεγάλο βάρος. Ειδικότερα, το OX EV έχει συνολική χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου 408 κιλά, ικανότητα ρυμούλκησης 544 κιλά και χωρητικότητα κλίνης φορτίου 226 κιλά.

Μέσα στην καμπίνα, χωράνε 2 επιβάτες, ενώ ο χώρος αποσκευών στο πίσω μέρος διαθέτει υδραυλική υποβοήθηση ανύψωσης. Όπως επίσης και αφαιρούμενη πίσω πόρτα, ενώ μπορεί να γέρνει για την απόρριψη του φορτίου όταν είναι απαραίτητο.

Το ηλεκτρικό Caterpillar 793 προωθεί τη βιωσιμότητα!

Κατάλληλο για κάθε έδαφος

Το όχημα είναι σε θέση να «αντιμετωπίσει» κάθε έδαφος. Σε αυτό συμβάλλουν τόσο η ανυψωμένη ανάρτηση του, όσο και οι προσαρμοσμένοι τροχοί και τα ελαστικά του.

Ουσιαστικά, το Tracker OX EV είναι χρήσιμο για μεταφορές. Είναι ένα αξιόπιστο όχημα για τη μεταφορά εργαλείων ή τη μετακίνηση τούβλων, σκυροδέματος, κλαδιών και πολλά άλλα. Όσο για την τιμή του, κοστίζει 12.999 δολάρια.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!