Το ηλεκτρικό UTV της Hyundai υπό μία ενδιαφέρουσα οπτική

Ένας σχεδιαστής, ο Roman Ignatowski, φαντάστηκε το πώς θα ήταν το μελλοντικό ηλεκτρικό UTV της Hyundai και μας το παρουσιάζει.

Η σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα της Hyundai αποτυπώνεται ξεκάθαρα στα νέα της μοντέλα και στα μελλοντικά της πρωτότυπα, τα οποία είναι τολμηρά και ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Ένας καλλιτέχνης είχε όραμα για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το μελλοντικό UTV της ιαπωνικής μάρκας και το πήγε ένα βήμα παρακάτω.

Πιο συγκεκριμένα, ο Roman Ignatowski «έπλασε» με τη φαντασία του το μελλοντικό ηλεκτρικό UTV της μάρκας και θέλησε να δείξει στον κόσμο το πώς θα μπορούσε να είναι. Ο Ignatowski δήλωσε ότι άντλησε έμπνευση από το στιλ και τα πρόσφατα concepts, τα οποία έχει παρουσιάσει η φίρμα και έτσι σχεδίασε το δικής του έμπνευσης όχημα.

Η Hyundai Motor στηρίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Βρίσκω τη μοντέρνα σχεδιαστική γλώσσα και προσέγγιση της Hyundai στα concept cars συναρπαστική και τολμηρή. Εμπνευσμένος από το το στιλ και τα πρόσφατα concepts τους, σχεδίασα το δικό μου project. Ένα όραμα για το πώς θα έμοιαζε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο αναψυχής αυτής της μάρκας».

Το Hyundai Ioniq 6 First Edition είναι sold out!

Το UTV της Hyundai θα είναι παντός καιρού

Σύμφωνα με τα σχέδιά του, το όχημα είναι τετράθυρο και ανοιχτό, ιδανικό για off-road διαδρομές. Δηλαδή, το κατάλληλο όχημα για βόλτες στην παραλία, αλλά και στο βουνό. Η σχεδίασή του, επιτρέπει την αφαίρεση και την προσθήκη διαφόρων μερών στο αυτοκίνητο. Έτσι οι επιλογές για παραμετροποίηση, προφανώς ανάλογα με τις ανάγκες του οδηγού, είναι πολλές.

Hyundai Ioniq 6 First Edition: Όποιος προλάβει!

Ειδικότερα, αυτό σημαίνει ότι η οροφή, το καπό, ακόμα και το εσωτερικό του αυτοκινήτου, μπορούν να είναι κοντά στις προτιμήσεις του ενδιαφερόμενου.

Τέλος, ο σχεδιαστής του UTV, όπως είναι λογικό, δεν αναφέρει κάπου τα τεχνικά χαρακτηριστικά του οχήματος. Όπως είναι για παράδειγμα η μπαταρία, η ισχύς και η αυτονομία του οχήματος. Ωστόσο, βάσει των εικόνων που έχει δημοσιεύσει, συμπεραίνουμε ότι ο ηλεκτρικός κινητήρας θα ήταν στο εμπρός μέρος.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!