Το Volkswagen ID.Buzz Cargo είναι το «International Van Of The Year 2023»

Το Volkswagen ID. Buzz Cargo τιμήθηκε με την πολύ σημαντική διάκριση «International Van Of The Year 2023».

Μία πολύ σημαντική διάκριση απέσπασε το Volkswagen ID.Buzz Cargo κατακτώντας το τίτλο «International Van Of The Year 2023» (IVOTY). Το νέο μοντέλο της γερμανικής φίρμας θριαμβεύει σε όλους τους τομείς πριν καν κυκλοφορήσει στην αγορά.

Το Van κέρδισε την εν λόγω διάκριση στο πλαίσιο της εκδήλωσης της μάρκας «Stars Of The Year», τη Δευτέρα στις 19 Σεπτεμβρίου. Την κριτική επιτροπή του IVOTY απαρτίζουν 34 δημοσιογράφοι επαγγελματικών οχημάτων από διάφορες χώρες.

Το Volkswagen ID. Buzz σε ρόλο ασθενοφόρου!

Το Volkswagen ID.Buzz Cargo πρώτο παντού

Τόσο η απλή έκδοση, όσο και η έκδοση Cargo έχουν δεχθεί πάρα πολλές παραγγελίες πριν την επίσημη κυκλοφορία τους. Χαρακτηριστικά, για την έκδοση Cargo οι παραγγελίες πλησιάζουν τις 7.000. Να σημειωθεί επίσης ότι το επαγγελματικό Van θα είναι διαθέσιμο μόνο ως αμιγώς ηλεκτρικό.

Επιπλέον, το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα, Carsten Intra από τον πρόεδρο του «International Van Of The Year», Jarlath Sweeney.

Ξεπούλησε ήδη το Volkswagen ID. Buzz!

Ο Intra δήλωσε σχετικά:

«Έχουμε την τιμή και την υπερηφάνεια να παραλαμβάνουμε αυτό το βραβείο για το ID. Buzz Cargo. Ένα τεράστιο ‘ευχαριστώ’ στην κριτική επιτροπή του IVOTY και σε όλους στη Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα που συνέβαλλαν στη δημιουργία του ID.Buzz Cargo, του καλύτερο Van στην κατηγορία του».

Τέλος, ο Sweeney ανέφερε:

«Δε συμβαίνει πολύ συχνά μια εντελώς νέα πρόταση να τραβάει τόσο πολύ ενδιαφέρον από την αγορά. Συγχαρητήρια στην ομάδα ανάπτυξης της Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα για τη δημιουργία αυτού του μοναδικού οχήματος».

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!