Το Volkswagen ID. Buzz του Σκούμπι-Ντου τα «σπάει»

Η Concept Motorsport Indonesia μετέτρεψε ένα Volkswagen ID. Buzz σε «The Mystery Machine», δηλαδή στο Van του Σκούμπι-Ντου.

Από τη μία το Volkswagen ID. Buzz και η αίσθηση ελευθερίας που προσφέρει. Από την άλλη, ο Σκούμπι-Ντου και η παρέα του, που κυνηγούσαν τέρατα, φαντάσματα και κάθε λογής απατεώνες, καταφέρνοντας πάντα να τους πιάνουν στο τέλος. Πώς συνδυάζονται αυτά τα δύο; Το όχημα που χρησιμοποιούσαν για να πηγαίνουν στον τόπο του εγκλήματος, ήταν κυρίως ένα Van με εντυπωσιακά χρώματα. Το όνομα του… «The Mystery Machine» και σίγουρα πολλοί από εσάς θα το θυμάστε. Αν όχι, ευκαιρία να το γνωρίσετε!

Προφανώς, οι περισσότεροι από όσους έβλεπαν την πασίγνωστη σειρά κινουμένων σχεδίων, δεν θα είχαν φανταστεί το εν λόγω όχημα ως… ηλεκτρικό. Ωστόσο, μία εταιρεία από την Ινδονησία εν ονόματι Concept Motorsport Indonesia, είχε έμπνευση και δημιούργησε το ηλεκτρικό «The Mystery Machine». Για την ακρίβεια πήρε ένα Volkswagen ID. Buzz και το… έντυσε σαν το Van του Σκούμπι-Ντου.

Test Drive || Volkswagen ID. Buzz: Επιστροφή στο μέλλον!

Το Volkswagen ID. Buzz του Σκούμπι-Ντου λύνει όλα τα μυστήρια

Πιο συγκεκριμένα, το e-shop από την Ινδονησία μετέτρεψε ένα ID. Buzz σε Van του Σκούμπι-Ντου, του Σάγκι, της Βίλμας, της Δάφνης και του Φρεντ. Η εταιρεία «έντυσε» το ID. Buzz ακριβώς όπως το όχημα της τηλεοπτικής σειράς. Επιπλέον, χρησιμοποίησε περιτύλιγμα βινυλίου, το οποίο δημιούργησε η εταιρεία TeckWrap.

Ένα Volkswagen ID. Buzz έτοιμο για περιπέτεια!

Επίσης, η Concept Motorsport Indonesia τοποθέτησε αναρτήσεις KW V3, οι οποίες προσφέρουν δυνατότητες πλήρους ρύθμισης του ύψους του. Μαζί με τις αναρτήσεις, το όχημα περιλαμβάνει αποσβεστήρες και ελατήρια υψηλής ποιότητας. Αυτά ελαχιστοποιούν τις κινήσεις κλίσης και κύλισης κατά τις στροφές, την επιτάχυνση και το φρενάρισμα. Δηλαδή, ότι πρέπει για καταδιώξεις όπως αυτές που έκανε η παρέα της τηλεοπτικής σειράς.

Το 7θέσιο Volkswagen ID. Buzz είναι πλέον γεγονός!

Με τελική ταχύτητα στα 145 χλμ./ώρα

Τέλος, θυμίζουμε ότι το ID. Buzz είναι ο… «ηλεκτρικός» απόγονος του θρυλικού Bulli. Διαθέτει ηλεκτρικό κινητήρα με ισχύ 204 ίππους και 310 Nm ροπής και μπαταρία με ωφέλιμη χωρητικότητα 77 kWh. Τέλος, ολοκληρώνει την απόσταση 0-100 χλμ./ώρα σε 10,2 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα δεν ξεπερνάει τα 145 χλμ./ώρα.

Είμαστε σίγουροι ότι ο Σκούμπι-Ντου θα λάτρευε να τρώει τα μπισκότα του στο Volkswagen ID. Buzz «The Mystery Machine». Συμφωνείτε;

abb_img
spot_img