ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε λιγότερο από 4 ώρες!

Τα νέα τρένα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ξεκινούν σύντομα τα ταξίδια τους, κάνοντας μάλιστα το Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε απίστευτο χρόνο.

Ακούστε το άρθρο

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ φέρνει τα νέα τρένα ERT470, τα οποία θα κάνουν την διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε λιγότερο από 4 ώρες! Πιο συγκεκριμένα, τα πρώτα από τα πέντε νέα τρένα, ιταλική προελεύσεως, θα ξεκινήσουν δρομολόγια από την Κυριακή 15 Μαΐου.

Η εταιρεία Alstom ανέλαβε να ανακατασκευάσει τα τρένα του ήδη υπάρχοντα στόλου που μισθώνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ από την ΓΑΙΟΣΕ. Προφανώς με κορυφαία ποιότητα και στόχο τις πιο ασφαλείς και ποιοτικές υπηρεσίες.

Στα 8.000 ευρώ η επιδότηση για αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου!

Με γνώμονα την ασφάλεια και την άνεση

Οι αμαξοστοιχίες ERT470 διαθέτουν εννέα βαγόνια. Ένα εξ αυτών είναι εστιατόριο και μπαρ. Τρία είναι τα βαγόνια πρώτης θέσης, ενώ τέσσερα είναι της οικονομικής.

Κάθε αμαξοστοιχία έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει περισσότερους από 600 επιβάτες. Ενώ περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις, εξασφαλίζοντας ένα ξεκούραστο, γρήγορο και ασφαλές ταξίδι. Πηγαίνοντας την ταξιδιωτική εμπειρία σε άλλο επίπεδο.

Fuel Pass: Δικαιούνται επιδότηση και τα ηλεκτρικά!

Τα δρομολόγια της νέας αμαξοστοιχίας

Το πρώτο πρωινό δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας ETR470 αναχωρεί από τον Σταθμό της Αθήνας στις 07:22. Με μια ενδιάμεση στάση στη Λάρισα στις 09:58 και άφιξη στον Σταθμό της Θεσσαλονίκης στις 11:20.

Το επόμενο δρομολόγιο του ETR470 αναχωρεί από τον Σταθμό της Αθήνας στις 17:22. Με μια ενδιάμεση στάση στη Λάρισα στις 20:00 και άφιξη στον Σταθμό της Θεσσαλονίκης στις 21:21.

Το ηλεκτρονικό μητρώο φορτιστών πλησιάζει!

Αντίστοιχα, το πρώτο πρωινό δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας ETR470 αναχωρεί από τη Θεσσαλονίκη στις 07:08. Κάνοντας και πάλι ενδιάμεση στάση στη Λάρισα στις 08:09 και άφιξη στην Αθήνα στις 11:03.

Το επόμενο δρομολόγιο του ETR470 αναχωρεί από τον Σταθμό της Θεσσαλονίκης στις 17:08 με μια ενδιάμεση στάση στη Λάρισα στις 18:08. Και άφιξη στον Σταθμό της Αθήνας στις 21:04.

Μεταβίβαση οχήματος: Υπολογίζεις και πληρώνεις ηλεκτρονικά!

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προσφέρει έκπτωση

Αναφορικά με τις τιμές, το εισιτήριο στην Α’ Θέση κοστίζει 62,5 ευρώ, ενώ στη Β’ η τιμή είναι στα 53 ευρώ. Ωστόσο, η εταιρεία προσφέρει έκπτωση 20% για λίγες ημέρες, σε όσους θέλουν να ταξιδέψουν με τα νέα τρένα.

abb_img