Υπάλληλος της Tesla τράκαρε ένα Model S Plaid!

Μηχανικός σε κέντρο service της Tesla, δοκίμασε ένα Model S Plaid μετά την επισκευή του και τελικά το... τράκαρε.

Να πηγαίνεις το Tesla Model S Plaid σου στο συνεργείο και να σε ειδοποιούν ότι αυτό καταστράφηκε. Απίστευτο κι όμως αληθινό το σκηνικό για έναν άτυχο ιδιοκτήτη του ηλεκτρικού μοντέλου, στον οποίο συνέβη το εξής περιστατικό.

Ο Jeff από το Plano του Texas, στις 24 Αυγούστου παρέδωσε το πανάκριβο ηλεκτρικό του αυτοκίνητο σε κέντρο εξυπηρέτησης της Tesla. Έξι μέρες μετά, ο Jeff έλαβε μία κλήση από το κέντρο και αυτό που άκουσε δεν ήταν αυτό που περίμενε.

Τα Tesla Model S Plaid και Model X Plaid στην Ελλάδα!

Πιο συγκεκριμένα, το αυτοκίνητό του δεν ήταν έτοιμο όπως περίμενε, αλλά διαλυμένο. Ένας υπάλληλος από το κέντρο εξυπηρέτησης οδήγησε το αυτοκίνητο με σκοπό να το δοκιμάσει μετά την επισκευή του. Ωστόσο, ο υπάλληλος δεν είδε ένα STOP σε μία διασταύρωση, με αποτέλεσμα να τρακάρει με ένα διερχόμενο Audi A5.

Ο Jess δήλωσε για το περιστατικό:

«Νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα. Πολύ σύντομα διαπίστωσα, όμως, ότι δεν ήταν αστείο».

Οι φωτογραφίες από το χώρο του ατυχήματος δείχνουν ότι η πλευρά του συνοδηγού του Model S Plaid υπέστη σοβαρές ζημιές, όπως επίσης και το παράθυρο. Επιπλέον, το ατύχημα προκάλεσε ενεργοποίηση όλων των αερόσακων του αυτοκινήτου. Η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο της σύγκρουσης, επιβεβαίωσε ότι την ευθύνη για τη σύγκρουση την είχε ο 31χρονος υπάλληλος που οδηγούσε το Model S Plaid.

Τα φρένα ενός Tesla Model S Plaid παίρνουν «φωτιά»

Η εταιρεία προσέφερε ένα άλλο Tesla Model S Plaid

Τελικά, ο Jeff έμεινε χωρίς αυτοκίνητο. Ωστόσο, η εταιρεία επικοινώνησε μαζί του και ανακοίνωσε ότι θα του αντικαταστήσει το αυτοκίνητο. Τελικά, την επόμενη μέρα απέσυρε την προσφορά της, ζητώντας περισσότερο χρόνο για τις διαδικασίες που έπρεπε να κινήσει με την ασφαλιστική.

Το θέμα απέκτησε μεγάλες διαστάσεις μέσω των τοπικών ειδησεογραφικών ιστοσελίδων. Τελικά, στις 9 Σεπτεμβρίου η εταιρεία επικοινώνησε εκ νέου με τον άτυχο ιδιοκτήτη και του ανακοίνωσε ότι θα παραλάβει άμεσα το ίδιο όχημα. Τέλος καλό, όλα καλά δηλαδή!

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!