Υπεραστικό ταξίδι 76 χιλιομέτρων με ηλεκτρικό πατίνι!

Στη Γαλλία, ένας τολμηρός νεαρός άνδρας, επέλεξε να χρησιμοποιήσει ηλεκτρικό πατίνι για την κίνησή του σε αυτοκινητόδρομο.

Το ηλεκτρικό πατίνι έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας. Όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που το χρησιμοποιούν κυρίως για τις καθημερινές τους μετακινήσεις. Και μεταξύ μας, καλά κάνουν. Είναι ευέλικτο, δεν επιβαρύνει το περιβάλλον και είναι και πολύ οικονομικό.

Παράλληλα, όμως, είναι και σχετικά… επικίνδυνο, ενώ πολλοί χρήστες δεν είναι υπάκουοι στους αυστηρούς περιορισμούς, οι οποίοι έχουν στόχο την προστασία τους από τα υπόλοιπα οχήματα. Ένας από αυτούς τους περιορισμούς είναι ότι τα ηλεκτρικά πατίνια, όπως τα ηλεκτρικά ποδήλατα και γενικότερα κάθε όχημα που δεν μπορεί να αναπτύξει υψηλή ταχύτητα, δεν μπορεί να κινείται σε αυτοκινητόδρομο.

Η Pure αλλάζει τα δεδομένα στα ηλεκτρικά πατίνια

Ηλεκτρικό πατίνι για απόσταση περίπου 80 χιλιομέτρων;

Ωστόσο, ένας 20χρονος άνδρας από τη Γαλλία είχε αντίθετη άποψη και το παράκανε λιγάκι. Συγκεκριμένα, ο νεαρός πριν λίγες μέρες, αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα υπεραστικό ταξίδι… 76 χιλιομέτρων με ηλεκτρικό πατίνι. Ριψοκίνδυνο!

Ειδικότερα, ξεκίνησε από την πόλη της Τουλούζης με προορισμό την παραποτάμια πόλη της νοτιοδυτικής Γαλλίας, Αλμπί. Ο νεαρός Γάλλος ξεκίνησε αμέριμνος και γεμάτος αυτοπεποίθηση το ταξίδι του, το οποίο… ευτυχώς διακόπηκε πολύ νωρίς. Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν τον άνδρα 20 χιλιόμετρα αφότου ξεκίνησε, στον αυτοκινητόδρομο Α68. Προφανώς και του βεβαίωσαν πρόστιμο και άδικο δεν είχαν.

Το D-Fly Dragonfly έχει προδιαγραφές αυτοκινήτου!

Οι αρχές τον σταμάτησαν νωρίς… ευτυχώς

Σύμφωνα με τις αρχές, ο 20χρονος είχε προετοιμάσει σχετικά το ταξίδι του, αφού είχε σχεδιάσει μέχρι και το που θα έκανε στάση για να το φορτίσει. Οι αρχές αντιμετώπισαν με χιούμορ το εν λόγω περιστατικό, δημοσιεύοντας το στο Facebook.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφεραν ότι σταμάτησαν τον νεαρό με το ηλεκτρικό πατίνι, χωρίς καν την χρήση της Alpine A110. Εννοώντας προφανώς, το ηλεκτρικό όχημα που έχουν ως περιπολικό.

Τέλος, οι αρχές ευχήθηκαν την επόμενη φορά που ο νεαρός θα χρησιμοποιήσει το GPS στο κινητό του, να επιλέξει τη ρύθμιση χωρίς διόδια. Μη τυχόν και κινηθεί εκ νέου σε αυτοκινητόδρομο και αυτή τη φορά η εξέλιξη δεν είναι ευχάριστη.

Editorial