Honda: Σημαντικές διακρίσεις στα Red Dot Design Awards

Η Honda ξεχώρισε στα φετινά βραβεία Red Dot Design με το HR-V e:HEV, καθώς και με τα Jazz e:HEV, Jazz Crosstar e:HEV και Forza 750.

Ακούστε το άρθρο

Στα βραβεία Red Dot Design η Honda ξεχώρισε για την καινοτομία και τη σχεδιαστική ποιότητα του HR-V e:HEV. Ακόμη, στην κατηγορία «προϊοντικός σχεδιασμός» την παράσταση έκλεψαν τα Jazz e:HEV, Jazz Crosstar e:HEV και το σκούτερ Forza 750.

Η Honda κινείται ηλεκτρικά με τρία νέα μοντέλα!

Το Honda HR-V e:HEV

Η ιαπωνική εταιρεία προφέρει το HR-V e:HEV με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες. Ο ένας εκ των δύο, μάλιστα, λειτουργεί ως γεννήτρια. Παράλληλα, το μοντέλο διαθέτει ένα κινητήρα βενζίνης i-VTEC 1.5L με ισχύ 107 ίππων και 131 Nm ροπής. Ακόμη, ολοκληρώνει την επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 10,6 δευτερόλεπτα.

Honda: Διακρίσεις στα Red Dot Design Awards

Επιπλέον, η μέγιστη ταχύτητα του HR-V e:HEV αγγίζει τα 170 χλμ./ώρα και η κατανάλωση του σε μεικτό κύκλο είναι 5,4 λτ./100 χιλιόμετρα. Ακόμη, οι εκπομπές σε διοξείδιο του άνθρακα φτάνουν τα 122 γρ./χλμ. Τέλος, το εν λόγω μοντέλο μπορεί κανείς να το αποκτήσει στην Ελλάδα με τιμή από 33.350 ευρώ.

To νέο Honda Civic e:HEV έρχεται ως υβριδικό

Τα Jazz e:HEV και Jazz Crosstar e:HEV

Το Jazz e:HEV και το Jazz Crosstar e:HEV έλαβαν διάκριση στην κατηγορία «προϊοντικός σχεδιασμός». Και τα δύο μοντέλα, μάλιστα, παραμένουν πιστά στο στόχο της Honda για μια πλήρως ηλεκτρική γκάμα ως το 2022.

Επιπλέον, το Jazz προωθεί τη φιλοσοφία «Man-Maximum, Machine-Minimum» της Honda, κατά την οποία τόσο η σχεδίαση όσο και η τεχνολογία εξυπηρετούν τις ανάγκες του οδηγού και των επιβατών.

Ένα Honda e για μία τυχερή!

Το Forza 750

Το σκούτερ Forza 750 ξεχωρίζει για το συνδυασμό των σπορ επιδόσεων με την κομψή και premium εμφάνιση. Η Honda, μάλιστα, το προσφέρει με πλούσιο εξοπλισμό και διαφορετικά Riding Modes, τα οποία στοχεύουν στην πρακτικότητα.

Honda: Διακρίσεις στα Red Dot Design Awards

Οι δηλώσεις του Chief Operating Officer του Honda Design Center

Ο Toshinobu Minami, Chief Operating Officer, δήλωσε:

«Είχαμε μία ακόμα επιτυχημένη χρονιά, κατακτώντας αρκετά βραβεία Red Dot. Από τότε που ιδρύθηκε η Honda, στόχος μας ήταν πάντα ο προϊοντικός σχεδιασμός να αποτυπώνει τη φιλοσοφία μας. Να κάνουμε, δηλαδή, την καθημερινότητα των πελατών μας πιο απολαυστική.

Η συνεργασία του αιώνα στο όνομα της ηλεκτροκίνησης

Βλέπουμε, λοιπόν, τις διακρίσεις αυτές ως επιβράβευση των προσπαθειών μας. Θα συνεχίσουμε, επομένως, να λειτουργούμε στο ίδιο πνεύμα, σκεπτόμενοι αντισυμβατικά και σχεδιάζοντας προϊόντα που ξαφνιάζουν και ενθουσιάζουν τους πελάτες στη καθημερινότητά τους».

 

abb_img