Η BMW i7 στην Όπερα της Βουδαπέστης

Η νέα BMW i7, με αφορμή το λανσάρισμά της, πραγματοποίησε μία αποκλειστική φωτογράφηση στη σκηνή της Κρατικής Όπερας της Βουδαπέστης.

Ακούστε το άρθρο

Με το λανσάρισμα της ηλεκτρικής BMW i7 στην Ουγγαρία, η BMW δημιούργησε ένα φωτογραφικό λεύκωμα με το αυτοκίνητο στη Όπερα της Βουδαπεστης. Έτσι, η σκηνή και το αμφιθέατρο φιλοξένησαν το γερμανικό πολυτελές μοντέλο που βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας της BMW. Προφανώς, εκείνη με τη σειρά της, έλαμψε ως η απόλυτη πρωταγωνίστρια στη σκηνή.

Επιπλέον, πριν την επίσημη πρεμιέρα της στην αγορά της Ουγγαρίας, τη BMW i7… αιχμαλώτισε ο φακός τριών φωτογράφων με διαφορετικό φωτισμό, σκηνικά και μουσικά όργανα. Για την ιστορία, η πολιτιστική συνεργασία μεταξύ της Κρατικής Όπερας της Βουδαπέστης και του BMW Group Ουγγαρίας, συνεχίζεται αδιάλειπτα για περισσότερα από 7 χρόνια.

Η BMW «ηλεκτρίζει» την ισπανική αστυνομία!

Η BMW i7 συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία

Η σχεδίαση, οι μηδενικές εκπομπές ρύπων και η τεχνολογία της νέας BMW i7, συνδυάζουν άριστα την καινοτομία με την παράδοση. Μάλιστα, η BMW αυτό θα το αναδείξει σε μία από τις πιο υπέροχες τοποθεσίες της Βουδαπέστης, πετυχαίνοντας μία συναισθηματική ανάταση.

«Ως μία υπεύθυνη εταιρεία, πιστεύουμε στην υποστήριξη του πολιτισμού με αφοσίωση, και ευελπιστούμε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε συναρπαστικά projects μαζί στο μέλλον», δήλωσε ο Zoltán Gombos, Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Ουγγαρίας, κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης.

Η BMW iX Flow αλλάζει χρώμα!

Τα δυναμικά χαρακτηριστικά της ηλεκτρικής BMW i7

Το γερμανικό υπερπολυτελές μοντέλο διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες με συνολική απόδοση 544 ίππων και 745 Nm ροπής. Μάλιστα, αυτό το σύστημα κίνησης προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις, αφού κάνει το «0-100 χλμ./ώρα» σε μόλις 4,7 δευτερόλεπτα.

Επιπλέον, η τελική ταχύτητα της ηλεκτρικής i7 φτάνει τα 240 χλμ./ώρα, νούμερο ασυνήθιστο για αμιγώς ηλεκτρικό όχημα. Τέλος, η μπαταρία χωρητικότητας 101,7 kWh εξασφαλίζει ηλεκτρική αυτονομία έως 625 χιλιόμετρα.

Προ των πυλών η ηλεκτρική BMW iX2!

Υπερπολυτελής με ιδιωτική… αίθουσα σινεμά!

Η νέα BMW i7, αποτελεί την αιχμή του δόρατος, στον τομέα της τεχνολογίας για την βαυαρική φίρμα. Φυσικά, εκτός της υψηλής ποιότητας κατασκευής, αυτό που αμέσως ξεχωρίζει στο εσωτερικό του γερμανικού μοντέλου είναι η οθόνη 31,3 ιντσών στην οροφή των πίσω καθισμάτων. Μάλιστα, αυτή αναλαμβάνει να μετατρέψει την καμπίνα της ηλεκτρικής «7άρας» σε σινεμά.

Επιπλέον, το σύστημα Theater Screen αναπαράγει βίντεο έως και και συνεργάζεται με ένα εξελιγμένο σύστημα ήχου της Bowers & Wilkins. Συνολικά, 36 ηχεία δημιουργούν μία εκπληκτική ηχητική εμπειρία για τους επιβάτες του πολυτελούς μοντέλου.

abb_img