Ford Explorer: Σημείο αναφοράς και στην τεχνολογία

Το νέο ηλεκτρικό Ford Explorer προσφέρει συνδεσιμότητα νέας γενιάς, απρόσκοπτη ψηφιακή εμπειρία και εξελιγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού.

Ακούστε το άρθρο

Η ολοκαίνουργια πρόταση της Ford στα crossover οχήματα μηδενικών εκπομπών, ακούει στο όνομα Explorer. Το νέο μοντέλο διαθέτει ανθρωποκεντρικό σχεδιασμό και προσφέρει κορυφαίες λύσεις φόρτισης. Ωστόσο, το νέο Explorer ξεχωρίζει επιπλέον, με τις προηγμένες τεχνολογίες που προτάσσει στους τομείς της συνδεσιμότητας και του ψηφιακού κόσμου.

Σημείο αναφοράς αποτελεί το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, SYNC Move της Ford. Το σύστημα είναι ικανό να κρατά τους επιβάτες συνδεδεμένους, διαθέτοντας μια κινητή οθόνη αφής 15 ιντσών. Μάλιστα, ο μηχανισμός της οθόνης μπορεί και μετακινείται ομαλά τόσο προς τα πάνω όσο και προς τα κάτω, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες των οδηγών. Ωστόσο, πίσω της «κρύβει» έναν κρυφό και ασφαλή αποθηκευτικό χώρο για πολύτιμα αντικείμενα.

Πρακτική και ταυτόχρονα έξυπνη, η κινητή αυτή οθόνη είναι κομψά ενσωματωμένη, ρέοντας από την κεντρική κονσόλα του αυτοκινήτου στο ταμπλό. Παράλληλα, είναι και εργονομική, ενώ αποδεικνύεται πολύ πιο φιλική στα «χέρια» οποιουδήποτε χρήστη. Και αυτό, καθώς υπάρχουν πολλοί οδηγοί που θέλουν να έχουν την οθόνη σε διαφορετική κλίση, κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Test Drive || Ford Puma 1.0 EcoBoost 155PS mHEV Auto: Ταξιδιάρα ψυχή!

Ford Explorer: Σημείο αναφοράς και στην τεχνολογία

Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του συστήματος SYNC Move στο Ford Explorer

Η οθόνη αφής του SYNC Move προβάλλει απρόσκοπτα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες του συνδεδεμένου συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της Ford. Επιπλέον, προσφέρει τις ανάλογες πληροφορίες σχετικά με το ηχοσύστημα του Explorer. Την ίδια στιγμή, η ευκολία και η ψηφιακή εμπειρία των επιβατών βελτιστοποιούνται, χάρη στη δυνατότητα ασύρματης ενσωμάτωσης εφαρμογών.

Έτσι, το νέο Ford Explorer ενσωματώνει ασύρματα τη μουσική σας, προσφέροντας στους επιβάτες ένα μοναδικό ψηφιακό ταξίδι. Επίσης, διαθέσιμο είναι και το ανάλογο σύστημα πλοήγησης, το οποίο προτείνει στον οδηγό τις ιδανικές στάσεις για φόρτιση. Σε αυτές συναντάμε και το δίκτυο φόρτισης Blue Oval, που προσφέρει 450.000 φορτιστές σε όλη την Ευρώπη.

Test Drive || Ford Mustang Mach-E 351 PS: Mustang για πάντα!

Ωστόσο, μέχρι τα τέλη του 2024, η εταιρεία σκοπεύει να διαθέτει μεγαλύτερο δίκτυο, με περισσότερους από 500.000 φορτιστές. Μιλώντας για φόρτιση, ο οδηγός του Explorer μπορεί επίσης να προγραμματίζει εύκολα και γρήγορα τη διαδικασία, κατά τη διάρκεια της νύχτας. Για παράδειγμα, όταν είναι διαθέσιμα φθηνότερα τιμολόγια ενέργειας, προγραμματίζοντας ακόμα και την προθέρμανση της μπαταρίας ή της καμπίνας.

Επιπλέον, η προηγμένη συνδεσιμότητα του νέου Explorer, προσφέρει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης smartphone, στο βασικό εξοπλισμό. Προφανώς, το νέο SYNC Move παρέχει επιπρόσθετα ασύρματη συμβατότητα με συσκευές που υποστηρίζουν Android Auto και Apple CarPlay.

Ford Explorer: Σχεδιασμένο να εξ-υπηρετεί τους επιβάτες του!

Ford Explorer: Σημείο αναφοράς και στην τεχνολογία

Τώρα το ηλεκτρικό crossover και με δυνατότητα κράτησης

Η Ford προσφέρει τώρα για πρώτη φορά στους υποψήφιους αγοραστές τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση του μοντέλου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, να έχουν σειρά προτεραιότητας για να παραγγείλουν πρώτοι το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Explorer.

Προφανώς, η διαδικασία αυτή είναι εφικτή χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ή δέσμευση. Μάλιστα, αυτό μπορεί να γίνει γρήγορα και πολύ απλά εδώ. Ωστόσο, όσοι θέλουν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Ford Explorer, μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα της μάρκας.

abb_img