Αυτή είναι η gaming καρέκλα της Recaro με αύρα… Porsche

Η gaming καρέκλα της Recaro είναι δημιούργημα της συνεργασίας με την Porsche και αντλεί έμπνευση από τα χρώματα της 911 GT3 R.

Ακούστε το άρθρο

Η νέα gaming καρέκλα Recaro x Porsche είναι εμπνευσμένη από τα αγωνιστικά καθίσματα των μοντέλων της Porsche. Η συνεργασία των δύο εταιρειών δίνει τη δυνατότητα στους «δυνατούς» παίκτες παιχνιδιών racing, να φέρουν στο δωμάτιό τους την αύρα των σπορ αυτοκινήτων της γερμανικής φίρμας.

«Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της και το εργονομικό κράτημα που προσφέρει, εγγυώνται τέλεια εφαρμογή, όπως και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ακόμα και στις στροφές με υψηλή ταχύτητα», δήλωσαν οι υπεύθυνοι της Porsche. «Σε τελική ανάλυση, οι έμπειροι οδηγοί αγώνων και οι φιλόδοξοι παίκτες ξέρουν ότι αν κάθεσαι καλά, οδηγείς και… παίζεις καλύτερα».

Titan EVO 2022 Series με αίσθηση από Lamborghini!

Η Recaro x Porsche με στοιχεία από την  911 GT3 R

Η νέα καρέκλα Recaro x Porsche είναι αποτέλεσμα του τμήματος σχεδιασμού της Porsche με την Recaro. Κάποια από τα χαρακτηριστικά της είναι ότι διαθέτει αλουμινένια βάση, αλλά και ειδικά κατασκευασμένο κέλυφος καθίσματος. Σκοπός αυτής της επιλογής είναι ότι ο παίκτηςοδηγός που θα τη χρησιμοποιεί, να μην ιδρώνει. Μάλιστα, έχει αφρώδη υλικά υψηλής ποιότητας και υφάσματα που επιτρέπουν τον εξαερισμό.

Παράλληλα με την παρουσίαση της νέα καρέκλας, η Porsche είχε κάτι επιπλέον σημαντικό να επιδείξει. Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των εικονικών αγώνων, αποκάλυψε την νέα γενιά της Porsche 911 GT3 R. Μάλιστα, τα χρώματα του αυτοκινήτου της γερμανικής μάρκας είναι αυτά που ενέπνευσαν τις δύο εταιρείες για την Recaro x Porsche.

Χρώματα όπως, το κόκκινο, το λευκό και το μαύρο, τα συναντάμε τόσο στην gaming καρέκλα όσο και στο αγωνιστικό όχημα. Προφανώς, η νέα καρέκλα είναι αυτή που θα χρησιμοποιεί η Porsche στους επόμενους εικονικούς αγώνες της ομάδας της.

Η καρέκλα γραφείου της Volkswagen πάει με… 20 χλμ./ώρα!

 

Σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και με ανάλογη τιμή

Για τη νέα gaming καρέκλα Recaro x Porsche, οι αγοραστές θα πρέπει να καταθέσουν το ποσό των 2.499 δολαρίων. Μάλιστα, θα είναι διαθέσιμη σε 911 κομμάτια, αριθμός συμβολικός όπως το μοντέλο.

Sony Honda Mobility: Ψυχαγωγία με… Playstation 5

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η καρέκλα θα αποτελέσει ένα σπάνιο κομμάτι, το οποίο θα μπορεί να προσφέρει στον χρήστη μία ξεχωριστή αίσθηση. Οι θαυμαστές της μάρκας, αλλά και οι φανατικοί gamers μπορούν να κάνουν μία επίσκεψη στο διαδικτυακό κατάστημα της Porsche ώστε να την παραγγείλουν.

 

Gaming καρέκλα της Recaro με αύρα… Porsche

abb_img