Αυτό είναι το Opel Rocks e-Xtreme!

Το Opel Rocks e-Xtreme του Lukas Wenzhöfer είναι ο νικητής του διαγωνισμού «Rocks-e Design Hack», ο οποίος είχε τεράστια απήχηση.

Ο διαγωνισμός «Rocks-e Design Hack» έληξε και η κριτική επιτροπή ανέδειξε νικητή το Opel Rocks e-Xtreme. Μάλιστα, η συμμετοχή στο διαγωνισμό ήταν συντριπτική και έλαβαν μέρος νέοι από όλο τον κόσμο. Ουσιαστικά, η Opel κάλεσε δημιουργικά ταλέντα και σπουδαστές σχεδίου να δημιουργήσουν το δικό τους cool ή ακόμη και τρελό σχέδιο για το Rocks-e.

Επιπλέον, η γερμανική φίρμα θα κατασκευάσει το νικητήριο όχημα ως ένα και μοναδικό Rocks-e. Τέλος, θα είναι δυνατή η παρακολούθηση της κατασκευής μέσα από τα κανάλια της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Opel Rocks-e στη φετινή ΔΕΘ!

Τo Opel Rocks e-Xtreme κέρδισε

Το Opel Rocks e-Xtreme σχεδίασε ο Lukas Wenzhöfer, ο οποίος σπουδάζει στο University of Design του Pforzheim/Baden-Württemberg. Ο νικητής του διαγωνισμού σχεδίασε ένα παντός εδάφους και πλήρως ηλεκτρικό όχημα.

Μάλιστα, το όχημα διαθέτει τροχούς με ευδιάκριτο προσανατολισμό προς τα έξω για ασφαλή στάση. Ακόμη, ξεχωρίζουν τα διπλά ψαλίδια μπροστά, καθώς και ένα φωτεινό κίτρινο roll bar. Τέλος, στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η μεγάλη αεροτομή με την επιγραφή «e-Xtreme» και τον αριθμό «001».

Το νέο Opel Rocks-e είναι και… πυροσβεστικό!

Ο νικητής του διαγωνισμού, Lukas Wenzhöfer, δήλωσε:

«Το Opel Rocks-e δίνει τη δυνατότητα στους νέους να κινούνται και να απολαμβάνουν μια αφιλτράριστη εμπειρία οδήγησης. Η ιδέα μου, μάλιστα, παίρνει αυτά τα σημεία και τα οδηγεί στα άκρα. Η off-road οδική ικανότητα προάγει την αίσθηση ελευθερίας και προσέγγισης οποιουδήποτε προορισμού. Επιπλέον, η σπορ συμπεριφορά υπόσχεται περισσότερη οδηγική απόλαυση και δείχνει ότι η ηλεκτρική κινητικότητα είναι κάτι περισσότερο από μια απλή λύση κοινής λογικής».

Ένα Opel Rocks-e Kargo θα φέρει την πίτσα σας!

O CEO της Opel, Florian Huettl, τόνισε:

«Τα πολλά ασυνήθιστα σχέδια για το Opel Rocks-e δείχνουν πως το καινοτόμο πλήρως ηλεκτρικό μας τετράτροχο αποτελεί έμπνευση για όλο τον κόσμο! Το τεράστιο, μάλιστα, ενδιαφέρον και οι μοναδικές ιδέες αποδεικνύουν τις δυνατότητες της ηλεκτρικής κινητικότητας και των μικρών και ευέλικτων μοντέλων. Το Rocks-e προσφέρει οδήγηση χωρίς εκπομπές ρύπων ήδη από την ηλικία των 15 ετών. Συγχαίρουμε τον Lukas Wenzhöfer και ταυτόχρονα ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες στο Design Hack για τη μεγάλη δημιουργικότητα και τη δέσμευσή τους».

abb_img
spot_img