Αποκλειστικό: Το CarsElectric.gr πίσω από την Lamborghini Revuelto

Ένας συντάκτης του CarsElectric.gr οραματίστηκε τη νέα Lamborghini Revuelto, το όραμα έγινε... πίνακας και μετά πραγματικότητα.

Στο CarsElectric.gr μας αρέσει να μιλούν οι πράξεις μας και όχι να περιαυτολογούμε. Είναι όμως κάποιες στιγμές, που ξεπερνάμε τον εαυτό μας. Τι εννοούμε; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Κληρονομικό χάρισμα ή έμπνευση;

Ο Μάριος Καμπυλαυκάς είναι μέλος της συντακτικής ομάδας του CarsElectric.gr. Την ίδια στιγμή είναι φανερό ότι λατρεύει κάθε είδους τέχνη, όπως για παράδειγμα το μπάρμπεκιου. Για την ιστορία, μόνο οι ψήστες και οι… μύστες μπορούν να καταλάβουν το βαθύτερο νόημα της εν λόγω τέχνης.

Από την άλλη, τα γραφεία του CarsElectric.gr είναι σαν γκαλερί και αποτελούν πηγή έμπνευσης για ειδήσεις όλων των ειδών και όχι μόνο. Ο Μάριος λοιπόν, είχε ένα όραμα. Οραματίστηκε ένα supercar, με ολίγον από μονοθέσιο της Formula 1. Και μάλιστα σε πορτοκαλί χρώμα.

Lamborghini Revuelto: Ντεμπούτο σε μία εξηλεκτρισμένη εποχή

Λίγες μέρες μετά, ένας νέος πίνακας εμφανίστηκε στα γραφεία μας και μείναμε όλοι άφωνοι. Προφανώς, το όραμα του Μάριου το είδε κι άλλο άτομο (…), καθώς στον καμβά είχε αποτυπωθεί αυτό το… κάτι σαν supercar. Φυσικά, σε πορτοκαλί χρώμα!

ΟΚ κάποιοι καλοθελητές παρατήρησαν ότι είναι λίγο… περίεργο, ότι θύμιζε McLaren με αεροτομή από Mitsubishi EVO, ενώ κάποιοι άλλοι το πέρασαν μέχρι και για… Lamborghini. Όλοι όμως συμφώνησαν ότι τα χρώματα του πίνακα ήταν εντυπωσιακά και ότι στην τέχνη δεν υπάρχουν όρια. Μόνο οράματα.

Lamborghini: Ετοιμάζει την υβριδική Aventador με 1.015 ίππους!

Αποκλειστικό: Το CarsElectric.gr πίσω από την Lamborghini Revuelto

Μήπως η Lamborghini μέσω της Revuelto αντιγράφει Μάριο Καμπυλαυκά και CarsElectric.gr;

Και φτάνει η αποφράδα ημέρα στα τέλη του Μαρτίου, με την παρουσίαση της εντυπωσιακής Lamborghini Revuelto. Ήταν πλέον φανερό ότι είτε και τρίτο άτομο είδε το ίδιο όραμα, είτε οι Ιταλοί μας αντιγράφουν. Προφανώς, η πρώτη επιλογή ανήκει στη σφαίρα του… μεταφυσικού, οπότε καταλήξαμε στο γεγονός ότι οι άνθρωποι της ιταλικής φίρμας είναι κι αυτοί… μύστες.

Μάλιστα, οι ομοιότητες μεταξύ του supercar από το αρχικό όραμα του Μάριου που έγινε μέχρι και… πίνακας, με τη νέα Revuelto, είναι αδιαμφισβήτητες και πέρα από κάθε φαντασία. Επιστημονική ή μη.

Αν δεν μας πιστεύετε, Καλή Πρωταπριλιά!

abb_img
spot_img