ΑΒΒ Terra HP: Η φόρτιση σε άλλο επίπεδο

Η ΑΒΒ πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά και προσφέρει τους εξαιρετικούς ταχυφορτιστές Terra HP, που είναι ιδανικοί για επαγγελματική χρήση.

Η ηλεκτροκίνηση αλλάζει και μαζί της αλλάζουν και όλα όσα τη συνοδεύουν. Όπως για παράδειγμα η φόρτιση, που πρέπει να προσαρμοστεί για να προσφέρει ταχύτητα και αξιοπιστία κατά τον «ανεφοδιασμό» ενός ηλεκτρικού οχήματος. Η ΑΒΒ, μια πρωτοπόρος εταιρεία, προσφέρει μοναδικές λύσεις φόρτισης. Τόσο για οικιακή χρήση, όσο και επαγγελματική.

Σε προηγούμενα άρθρα μας, αρχικά αναφερθήκαμε στους φορτιστές ABB Terra AC Wallbox, για οικιακή χρήση, αλλά και στους Terra DC wallbox. Οι τελευταίοι μάλιστα, μπορούν να καλύψουν με άνεση κάθε επαγγελματική ανάγκη. Σε αυτό το άρθρο θα γνωρίσουμε εις βάθος τους νέους ταχυφορτιστές υψηλής ισχύος ΑΒΒ Terra HP – 3ης γενιάς.

Τι ισχύει με το Φ.Π.Α. για τη φόρτιση ηλεκτρικών;

Ιδανικοί φορτιστές για αυτοκινητοδρόμους & εμπορική εκμετάλλευση

ΑΒΒ Terra HP: Η επαγγελματική λύση στη φόρτιση

Οι ανάγκες φόρτισης στις μέρες μας είναι αυξημένες, μιας και πληθαίνει συνεχώς ο στόλος ηλεκτρικών οχημάτων. Για το λόγο αυτό η ΑΒΒ έχει δημιουργήσει την 3η γενιά των φορτιστών Terra HP, των οποίων η ισχύς φόρτισης αγγίζει τα 350 kW.

Επιπλέον, με την τεχνολογία ABB Dynamic DC power sharing, οι φορτιστές μπορούν να εξυπηρετήσουν 1 όχημα με ισχύ έως και 350kW και 500 Α ή έως και 2 οχήματα ταυτόχρονα, με ισχύ έως και 175 kW και 375 A. Αυτό σημαίνει πως αν βρίσκονται αρκετά ηλεκτρικά οχήματα στον χώρο, ο χρόνος αναμονής μειώνεται, καθώς η φόρτιση 2 οχημάτων την ίδια στιγμή είναι σωτήρια.

Ακόμη, η ισχύς φόρτισης του Terra HP μπορεί να αγγίξει τα 920V. Νούμερο που μπορεί να καλύψει με άνεση την ανάγκη φόρτισης ακόμα και των μελλοντικών ηλεκτρικών οχημάτων.

Ο φορτιστής Terra HP ξεχωρίζει με την υψηλή ισχύ φόρτισης, τα χαμηλά επίπεδα θορύβου, το μικρό αποτύπωμα αλλά και με το πτυσσόμενο καλώδιο φόρτισης που αγγίζει τα 5,3 μέτρα. Με αυτό τα οχήματα θα μπορούν να φορτίζουν και ας μην είναι πολύ κοντά στους φορτιστές, το οποίο είναι πολύ εξυπηρετικό.

Επιπρόσθετα ο εν λόγω φορτιστής ξεχωρίζει με τις πολλές δυνατότητες πληρωμής που ενσωματώνει, αλλά και τις μοναδικές επιλογές παραμετροποίησης. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να έρθει «στα μέτρα» της εκάστοτε επιχείρησης που τον επιλέγει. Για την ακρίβεια η εκάστοτε επιχείρηση μπορεί να προσαρμόσει το φορτιστή στα χρώματά της, ακόμα και να επιλέξει την απόχρωση των LED λωρίδων. Με αυτό τον τρόπο θα ταιριάζει με την ταυτότητα της επωνυμίας.

Μένουν και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα από μπαταρία;

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

Ενδεικτική της τεχνογνωσίας της ΑΒΒ είναι η ευελιξία του σχεδιασμού του φορτιστή Terra HP. Πιο συγκεκριμένα, το σύστημα φόρτισης μπορεί να επεκταθεί με την πάροδο του χρόνου. Έτσι μπορεί να καλύψει κάθε απαίτηση φόρτισης, όσο αυξάνει η ζήτηση της αγοράς ηλεκτρικών οχημάτων. Αυτό το στοιχείο είναι ικανό να διατηρήσει το τζίρο της εκάστοτε επιχείρησης σε υψηλά επίπεδα.

Ιδανική επιλογή για επαγγελματική φόρτιση

ΑΒΒ Terra HP: Η επαγγελματική λύση στη φόρτιση

Η ΑΒΒ είναι η εταιρεία ηγέτης στη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων. Με τον πλουραλισμό των προϊόντων της κατορθώνει να καλύψει κάθε είδους ανάγκη, είτε μιλάμε για οικιακή, είτε για επαγγελματική χρήση. Ο φορτιστής Terra HP αποτελεί τη ναυαρχίδα της ΑΒΒ, εξασφαλίζοντας γρήγορη και ασφαλή φόρτιση.

Τέλος, να σημειώσουμε πως ο φορτιστής είναι ιδανικός για εμπορική εκμετάλλευση. Ειδικότερα, προσφέρει λύσεις διαχείρισης ενέργειας, αλλά και μεγιστοποίηση του κέρδους για κάθε επιχείρηση που τον επιλέγει.

 

abb_img
spot_img