Η BMW Σειρά 3 ανανεώνεται ριζικά!

Η Σειρά 3 της BMW αναβαθμίζεται και παρουσιάζει τόσο σχεδιαστικές βελτιώσεις, όσο και τεχνολογικές καινοτομίες.

Η BMW παρουσίασε την ανανεωμένη Σειρά 3, τόσο στην 4θυρη όσο και στην station wagon έκδοση της. Η ανανέωση αυτή έγινε στο πλαίσιο της ενίσχυσης του μοντέλου σε καίριους τομείς, λίγο πριν δώσει τη θέση της στην αμιγώς ηλεκτρική γκάμα εκδόσεων της εταιρείας. Η οποία όπως όλα δείχνουν θα κάνει την εμφάνισή της το 2025.

Οι αναβαθμίσεις που παρουσίασε η γερμανική φίρμα, αφορούν πολλά σχεδιαστικά στοιχεία της Σειράς 3. Καθώς και διάφορες τεχνολογικές προσθήκες και καινοτομίες.

Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, παρατηρούμε τους ανασχεδιασμένους προβολείς και την ελαφρώς τροποποιημένη μάσκα στο μπροστινό μέρος. Οι στάνταρ full-LED προβολείς είναι πιο λεπτοί, έχοντας καθαρό περίγραμμα. Ενώ, τα φώτα ημέρας είναι σε τέτοια διάταξη, που σχηματίζουν σχήμα ανεστραμμένου L. Δίνοντας έναν μοντέρνο αέρα στο αυτοκίνητο.

Η νέα BMW XM των 650 ίππων… δοκιμάζεται!

Πέρα από αυτά, το δυναμικό στυλ της Σειράς 3, ενισχύει το πακέτο MSport, προσφέροντας νέα σχεδίαση και χαρακτηριστικά. Επιπλέον, η νέα άφιξη είναι το πακέτο M Sport Pro, το οποίο το βρίσκουμε στις προαιρετικές επιλογές, προσφέροντας νέα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά.

Ουσιαστική αναβάθμιση και στο εσωτερικό

Στο εσωτερικό η ανανέωση είναι μεγαλύτερη, καθώς πλέον είναι στάνταρ το Curved Display. Το κιβώτιο ταχυτήτων Steptronic διαθέτει 8 σχέσεις, αλλά και νέα σχεδίαση. Το συναντάμε στο πάνελ ελέγχου στην κεντρική κονσόλα μαζί με το κουμπί Start/Stop και το χειρόφρενο.

BMW Group: Νέες οικολογικές βαφές από… λύματα!

Επιπλέον, ξεχωρίζει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών και η οθόνη αφής 14,9 ιντσών για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, iDrive 8.0. Το οποίο μάλιστα διαθέτει πλήθος λειτουργιών, μεταξύ άλλων 5G, βελτιωμένη αναγνώριση ομιλίας κ.α.

Η BMW Σειρά 3 ανανεώνεται ριζικά!

Καμία αλλαγή στα μηχανικά μέρη

Αναφορικά με τα μηχανικά μέρη και τις επιδόσεις της βελτιωμένης σειράς δεν παρατηρούμε αλλαγές. Οι κινητήρες των μοντέλων της γκάμας αποδίδουν από 150 έως και 374 ίππους, εφοδιάζονται με 4 κινητήρες βενζίνης και 4 diesel. Προφανώς, διαθέσιμες είναι και plug-in υβριδικές εκδόσεις.

Η νέα BMW i7 «ποζάρει» στον φακό του Nick Knight

Τέλος, η ανανεωμένη Σειρά 3 της γερμανικής φίρμας, παρουσιάζεται βελτιωμένη και σε άλλους τομείς. Για παράδειγμα στην αυτοματοποιημένη οδήγηση και στάθμευση, καθώς και στην παρέμβαση πέδησης, η οποία ανιχνεύει την παρουσία οχημάτων αλλά και πεζών.

Μεταξύ άλλων διαθέτει Cruise Control, Speed Limit Display με ένδειξη απαγόρευσης προσπέρασης και πολλά ακόμη συστήματα υποβοήθησης του οδηγού. Έτσι, η ανανεωμένη Σειρά 3, προσφέρει όλα όσα έχει ανάγκη ο οδηγός πλέον.

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!